10 ütős komment Orbán Viktor karácsonyi posztja alatt

10 ütős komment Orbán Viktor karácsonyi posztja alatt

A minap témák után nézelődve alaposan átvizslattuk Orbán Viktor közösségi oldalát. Igazi aranybányára bukkantunk egy 5 évvel ezelőtti karácsonyi Facebook-bejegyzés alatt. A kommentszekcióból szemezgetünk.

Jó párszor már előfordult, hogy Orbán posztján nevetett az egész ország, hiszen senki nem fogja egyhamar elfelejteni a fenyőfából kikukucskáló és fülig érő szájjal mosolygó fideszes miniszterelnököt. 

Az ehhez hasonló karácsonyi fotósorozatot későbbre hagyjuk, most inkább a legmulatságosabb és lássuk be, a legőszintébb emberi hozzászólásokat hoztuk, amelyek egytől egyig elgondolkoztatóak. 

Íme, Magyarország véleménye Orbánról. Hisz, mind tudjuk, nem a fotóval van a probléma, nem a fával és nem is az ajándékok mennyiségével. Csupán azzal, amit az országunkkal művel. És az döbbenetes. 

1. Boldog Ünnepeket Nagyfőnök! Legalább magának van fája.

2. Bízom benne, hogy az a 4 millió szegénységbén élő ember is ennyi ajándékot kap majd. 

3. Csak annyira legyen boldog, mint a kisnyugdíjasoknak. 

4. Ó, Uram! Add, hogy egyszer legyen ennek az országnak egy hatalmas karácsonyfája és minden ágán egy politikus lógjon! Akkor valóban minden dísz(pinty) a helyére kerül majd!

5. Sokan diszitenének veled is fàt!

6. Viktor. Nálad mi volt a fa alatt??? Nálunk a parketta...

7. Áldott 49.450-es és 22.800.- forintos minimál és munkanélküli bérben gazdag, karácsonyfa nélküli kellemes karácsonyt mindenkinek, és akkor nincs vita, csak esélyegyenlőség.

8. Örvendünk mi legális rabszolgák a munkásosztályból, hogy ilyen szép karácsonyt rendezhetünk neked. Legyen karácsonyod szép, lelkiismereted tiszta és nyugodt az éjszakád!

9. Én pedig meleg "odút" kívánok minden hajléktalannak.

10. És akiket az utcàra kényszerítettél ilyenkor a Csányi barátoddal meg a többiekkel együtt!? Vajon azok mit érezhetnének egy ilyen kép láttán?!

Sok hozzáfűznivalónk nem igazán maradt így a kommentek után. Egy biztos, 5 évvel ezelőtt már ez volt a helyzet, már akkor így éreztek az emberek, azóta ez csak romlott. Még több lopás, még több lakásmutyi, még több be nem tartott ígéret és még több korrputság. Az idei Boldog Karácsonyt Magyarország! kép alatt milyen hozzászólások záporoznak majd?

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született. 

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.