100000 új lájkolót hozott Orbánnak a béna hanghiba

100000 új lájkolót hozott Orbánnak a béna hanghiba

Egyesek szerint ügyes marketingfogás és gátlástalan lájkvadászat volt Orbán hanghibája. Mindenesetre alig 24 óra alatt közel százezer új lájkolót hozott a felcsúti miniszterelnöknek.

A kommentelők egy része már közvetlenül a hiba után azt írta, hogy direkt csinálták. Szerintük így több százezren nézték egy órán keresztül Orbán oldalát, és jelentős részük be is lájkolta, hogy akkor már ne maradjon le, mikor végre tényleg elkezdődik a bejelentés. Szerintünk valószínűbb, hogy az unatkozó emberek az esetleges további bénázásokra kíváncsiak inkább, mint Orbán agymenéseire.

 

A lényeg mindenesetre az, amit a SocialBakers, a Facebookot folyamatosan monitorozó piacvezető szolgáltatás adatai is alátámasztanak. Orbán Viktornak a hanghiba azért nagyon megérte.

Facebookját egy nap alatt 94 ezren lájkolták be. Ez egyébként ötször annyi, mint az ezt megelőző 6 hónapban összesen!

Mi is megírtuk, hogy a tegnap 15 órára tervezett élő bejelentkezésnek hangja egyáltalán nem volt, a kép pedig folyamatosan akadozott. A videót végül eltávolították és újra feltették - akkor már jó képpel és hanggal. A hiba tehát valószínűleg az internetkapcsolatban lehetett, de ez most mindegy. A lényeg, hogy nagyon megérte elbénázni azt a közvetítést. Ha pedig szándékos, előre eltervezett akció volt a hanghiba, akkor szégyellje magát mindenki, aki ebben részt vett, hogy még a nemzeti veszélyhelyzet idején is csak a népszerűséggel foglalkoznak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született.