23 év börtönt kapott a szexragadozó Weinstein

23 év börtönt kapott a szexragadozó Weinstein

Nemi erőszakért ítélték el. Az ügyvédei fellebbezni fognak, de még egy eljárás folyamatban van az egykori sztárproducer ellen. Szóvivője szerint emberileg teljesen összetört.

James Burke bíró bejelentette, hogy a február végén nemi erőszak vádjában bűnösnek talált Harvey Weinsteint 23 év börtönre ítélte. A 67 éves amerikai filmproducernek a büntetését New York állam börtönében kell letöltenie. Weinsteint emellett szexuális zaklatóként is regisztrálni fogják.

Az ügyvédei közölték, hogy az ötből két vádpontban fellebbezni fognak az esküdtszék döntése ellen. Szóvivője szerint Weinstein teljesen összetört, kórházban is ápolták.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.