5 egyszerű lépés, amivel meghosszabíthatja az életét

5 egyszerű lépés, amivel meghosszabíthatja az életét

Akárhogy is szeretnénk, nincsen konkrét recept arra, hogyan tudnánk meghosszabítani az életünket. De, bőven vannak tippek és ötletek, amik elvileg hozzásegíthetnek minket ahhoz, hogy egyre több gyertya legyen azon a születésnapi tortán. 

1. Meditáció

Sokan vitatják a meditáció hasznosságát, de a kutatások egyértelműen azt bizonyítják, hogy a meditáció csökkenti a vérnyomást és enyhíti a szorongást. Ezen kívül a mentális és fizikális egészségünkre is jó hatással van, amik összessége egy fittebb, egészségesebb és hosszabb életet eredményezhet.

2. Pénz

Igen, sajnos a XXI. században kijelenthetjük, hogyha a pénz önmagában nem is hosszabítja meg az életünket, de óriási segítséget jelenthet, ha hosszútávra tervezünk. Ahhoz, hogy minőségi életet tudjunk magunknak biztosítani, minőségi ételekkel, minőségi pihenéssel és minőségi hétköznapokkal, pénz kell. A megfelelő gyógymódhoz, megfelelő keret kell, amivel meg tudjuk vásárolni az "egészségünket". Tudjuk, borzalmasan hangzik. 

3. Boldogság

A boldog emberek ugyanis jóval alacsonyabb kortizol nevű stresszhormont termelnek és ritkábban küzdenek magas vérnyomással is. Ráadásul számos kutatás bizonyítja már, hogy a boldog emberek tovább élnek. 

4. Megfelelő emberre adott szavazat

Jelen esetben, ha Karácsony Gergelyre szavazunk. Az ő főpolgármesterségével ugyanis az életünkben jelen lévő stressz jelentős része tűnne el, hiszen a mi érdekeinket tenné központba a korrupció helyett. Változás és előrehaladás történne, ami megannyi problémánktól megszabadítana minket. A stresszmentes és nyugodt élet pedig alapvető eleme a hosszú és egészséges életnek.

Október 13-án: Karácsony Gergely!

5. C-vitamin

A dán kutatók megállapították, hogy a kellő mértékű zöldség- és gyümölcsfogyasztásból származú C-vitamin nagy koncentrációja a vérben csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek és a korai halál kockázatát. Indulás enni valami egészséges finomságot!

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.