5 film a Netflixen, ami vidámabbá teszi a karantént

5 film a Netflixen, ami vidámabbá teszi a karantént

A koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében a felelős viselkedés, ha otthon maradunk. Most 5 olyan filmet szedtünk össze, amit megnézhetsz a Netflixen unaloműzés gyanánt. 

Kezdetben szokatlan lehet az, hogy nem mozdulunk ki, de bőven van lehetőség így is eltölteni az időt. Alig 10 euróért előfizethetünk a Netflixre, aztán indulhat a filmmaraton!

1. BÚÉK (2018)

Egy baráti társaság közösen szilveszterezik egyik társuknál. Azonban vicces és megkapó szituációk sora kezdődik, amikor kitalálják: minden hívást, fotót, üzenetet megosztanak egymással, ami a telefonjaikra jön. A játék váratlan titkokat hogy a felszínre.

A film alapját egy rendkívül sikeres olasz vígjáték, a hasonló tartalmú Teljesen Idegenek című film adta. Játék címen a Netflixen elérhető a francia verzió is.  

2. Baby Driver (2017)

A legkülönfélébb bűncselekményekben sofőrként dolgozó zenerajongó Babynek már csak egyetlen melót kell megcsinálnia főnökének. Abból az utolós munkából mégsem tud jól kijönni.  

A főszereplő mindent zenére csinál. Ennek köszönhetően a film egyszerre vígjáték, akciófilm és egy közel két órás videoklip. Garantáltan a székbe szögez. 

 

3. Lady Bird (2017)

Gyönyörű független film egy anya és tinédzser lánya közti viharos viszonyról.

Lady Bird makacs és határozott. Pont úgy, mint anyja, akivel örökös harcban áll. 1,5 óra mestermű szeretetről, családi kapcsolatokról és tinédzser álmokról. 

Aki még nem ismeri a film főszereplőjét, a Lady Birdet alakító Saoirse Ronant, az jegyezze meg a nevét. Az elkövetkező években egyre gyakrabban találkozhatunk majd vele.

4. Gyagyás Gyilkosság (2019)

Karantén idején mindenkinek jól esik egy gyagyás vígjáték. Erre tökéletes választás Adam Sandler, Jennifer Aniston és Luke Evans egyik újdonsága, a Gyagyás Gyilkosság. A történet egyszerű. Hollywoodi vígjáték krimi köntösbe bújtatva.

A New York-i rendőr és felesége európai utazásra indulnak.  Azonban hirtelen egy őrült és rejtélyes gyilkossági ügyben találják magukat. Mivel ők a gyanúsítottak, mielőbb fel kell göngyölíteniük az ügyet. 

5. Senna (2010)

Sajnos a koronavírus-járvány miatt sportesemények sora marad el. Azonban a karantén alatt sem kell lemondanunk a sportról. A Netflixen megnézhetjük például a BAFTA-gálán legjobb dokumentumfilmnek választott Senna című remekművel. 

Magával ragadó igaz történetet Ayrton Sennáról, a legendás brazil versenypilótáról. Minden idők egyik legjobb autóversenyzője volt. Feszített tempójával ez a film garantáltan elfeledteti velünk a külvilág zaját. 

 

(a cikk nem szponzorált, mi is ezeket nézzük)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.