5 jel, hogy Te is karácsonymániás vagy

5 jel, hogy Te is karácsonymániás vagy

Hetek óta karácsonylázban égsz? A karácsonyi ajándékozást követően máris a jövő évi ajándékokon gondolkozol? December 24-én már olyan fényben úszik a házad, hogy azt egy egész vidámpark megirigyelné? Akkor Te bizony karácsonymániás vagy. Összeszedtünk 5 jelet, ami bebizonyítja: a karácsony a mindened.

Így karácsonyi szünet végéhez közeledve összeszedtük 5 jelét annak, hogy még a szokásosnál is jobban imádod a karácsonyt. Nézd meg a felsoroltak közül, hány volt igaz rád az idén és döntsd el: karácsonymániás vagy-e?

1. Már tavaly karácsony után pár nappal tudtad, mit fogsz adni idén ajándékba

Ha imádsz ajándékozni, te árasztod el a legkreatívabb ajándékokkal családtagjaidat, barátaidat, akkor bizony karácsonymániás vagy. Ebben az esetben biztosra vesszük, hogy már hónapok óta a szekrényedben vannak az ajándékok, és alig várod, hogy kioszthasd őket. 

2. Munkatársaidat is karácsonylázba hozod

Nem kérdés, hogy karácsonymániás vagy, ha már december elején “csúnya” karácsonyi kötött pulcsiban mentél dolgozni. Minden bizonnyal Te voltál a legnagyobb szószólója annak, hogy húzzatok nevet, ki kinek ajándékozzon, és az irodát is igyekeztél a lehető legszebb karácsonyi díszekbe öltöztetni. 

3.  Égők hada világít a házadban

A munkahelyi asztalodnál csak a lakásod kapott kirívóbb karácsonyi öltözetet? Ez bizony ismét bizonyítja, imádod a karácsonyt. Hóember, hatalmas karácsonyfa, égősorok a szekrényen, az ablakon, az erkélyen és a lehető legmeglepőbb helyeken, mind mind karácsonymániára utalnak. 

4. Minden ismerősnek képeslapot küldesz a karácsonyfánál pózoló családról

Igen, a család karácsonyfa elé állítása egy fotós stúdiójában bizony szintén a karácsonymánia jele. Nagyon kedves szokás üdvözlőlapok küldése karácsony alkalmából, de törődj bele: minden ismerősöd megtudja, hogy élsz-halsz a karácsonyért.

5. Az év egyik legfontosabb eseménye a karácsonyfa feldíszítése

Nem kérdés: ha a család minden tagjának ki kell vennie a részét a karácsonyfa díszítésből, ha külön playlistet készítették a fa felállításához, ha lélegzetvisszafojtva nézed, ahogy felkerül a csúcsdísz, az bizony újabb oka annak, hogy karácsonymániásnak valld magad.   

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született. 

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.