5 politikus, akikkel élmény lenne együtt tölteni a karantént

5 politikus, akikkel élmény lenne együtt tölteni a karantént

Képzeljük el, mi történne, ha valamilyen oknál fogva egy házi karanténba kerülnénk valamelyik politikussal! Összeszedtünk 5-öt, akikkel biztosan élmény lenne eltölteni ezt az időszakot. VIGYÁZAT, VICCELÜNK!

1. Harrach Péter

Képzeljük csak el, milyen idegnyugtató és stresszmentes heteket tölthetnénk együtt a KDNP frakcióvezetőjével! Elég hozzá egy tízezer darabos puzzle, Tarr Béla Sátántangójának rendezői változata, és fullos a buli. Ha esténként nem tudunk elaludni a képviselő úr szívesen felolvas nekünk az Alaptörvényből néhány passzust, és garantált a szundi!

2. Gyurcsány Ferenc

Szenvedély és jóakarat jellemezné azt a világmegváltó tervekkel összeszőtt karantént, amit a DK elnökével vészelnénk át. Azon túl, hogy remekül szórakoznánk, megtanulnánk a videovágás rejtelmeit, és olyan fiatalos szlengeket, mint például a

"szevasz, bástya, ki ne menjünk az utcára, mert akkor nekünk dobozos!"

3. Németh Szilárd

Kilók, kalóriák nem számítanak, ha rendesen felpakoltunk lisztből, pacalból a karanténba, amit a Rezsimesterrel töltünk együtt. Számítsunk rá, hogy a parketta elveszíti padló jellegét, és már fő is a bogrács a konyha közepén! Mi mást is csinálhatnánk hetekig, minthogy jobbnál jobb ételeket együnk Németh Szilárddal?

4. Dúró Dóra

Toleranciát, empátiát és megértést tanulhatnánk a Mi Hazánk politikusával, de talán a horgolás művészetét is elsajátíthatjuk, ha vele kerülünk össze. Az önkifejezésünk nem szabhat határt, ő mindenképpen elfogad minket olyan fehér, keresztény heteroszexuális férfinak, amilyenek vagyunk. Ha mégsem azok lennénk, még mindig aludhatunk a fürdőkádban.

5. Szanyi Tibor

A napokban éppen új pártot alapított Szanyi kapitány talán a legjobb társ ezekben a megpróbáltató időkben. Erő-izom, Tiborral ISZOM!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.