5 politikus, akikkel élmény lenne együtt tölteni a karantént

5 politikus, akikkel élmény lenne együtt tölteni a karantént

Képzeljük el, mi történne, ha valamilyen oknál fogva egy házi karanténba kerülnénk valamelyik politikussal! Összeszedtünk 5-öt, akikkel biztosan élmény lenne eltölteni ezt az időszakot. VIGYÁZAT, VICCELÜNK!

1. Harrach Péter

Képzeljük csak el, milyen idegnyugtató és stresszmentes heteket tölthetnénk együtt a KDNP frakcióvezetőjével! Elég hozzá egy tízezer darabos puzzle, Tarr Béla Sátántangójának rendezői változata, és fullos a buli. Ha esténként nem tudunk elaludni a képviselő úr szívesen felolvas nekünk az Alaptörvényből néhány passzust, és garantált a szundi!

2. Gyurcsány Ferenc

Szenvedély és jóakarat jellemezné azt a világmegváltó tervekkel összeszőtt karantént, amit a DK elnökével vészelnénk át. Azon túl, hogy remekül szórakoznánk, megtanulnánk a videovágás rejtelmeit, és olyan fiatalos szlengeket, mint például a

"szevasz, bástya, ki ne menjünk az utcára, mert akkor nekünk dobozos!"

3. Németh Szilárd

Kilók, kalóriák nem számítanak, ha rendesen felpakoltunk lisztből, pacalból a karanténba, amit a Rezsimesterrel töltünk együtt. Számítsunk rá, hogy a parketta elveszíti padló jellegét, és már fő is a bogrács a konyha közepén! Mi mást is csinálhatnánk hetekig, minthogy jobbnál jobb ételeket együnk Németh Szilárddal?

4. Dúró Dóra

Toleranciát, empátiát és megértést tanulhatnánk a Mi Hazánk politikusával, de talán a horgolás művészetét is elsajátíthatjuk, ha vele kerülünk össze. Az önkifejezésünk nem szabhat határt, ő mindenképpen elfogad minket olyan fehér, keresztény heteroszexuális férfinak, amilyenek vagyunk. Ha mégsem azok lennénk, még mindig aludhatunk a fürdőkádban.

5. Szanyi Tibor

A napokban éppen új pártot alapított Szanyi kapitány talán a legjobb társ ezekben a megpróbáltató időkben. Erő-izom, Tiborral ISZOM!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

Rammstein énekese nem koronavírusos (frissítés: NEGATÍV TESZT)

Berlinben intenzív osztályon kezelik Till Lindemann-t, az itthon is igen népszerű Rammstein metálbanda énekesét. Cikkünket frissítettük, miután cáfolták a koronavírust.

  • 2020.03.28

30 évig tanított az állami rendszerben, magánban folytatja Kiss Virág

Karácsony Gergely főpolgármester párja csaknem 30 éves pedagógusi pályafutás után állami oktatásból az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba általános iskolájába megy tanítani.

  • 2020.03.27

Koronavírusos lett Boris Johnson

A brit miniszterelnök, Boris Johnson is elkapta a koronavírust. A kormány élén marad.