5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

1. Kukásautó sofőr akart lenni:

Általában űrhajós, vagy tűzoltó szeretne lenni az ember gyerekkorában. Donáth Anna viszont nagyon sokáig kukásautót szeretett volna vezetni. A gyerekkori álma végül nem vált valóra, ma pedig be kellett érnie az egyik legerősebb ellenzéki párt vezetésével.

2. Inkább a sör:

Már gyerekkorában is mindig belekóstolt az édesapja sörének a habjába. Borvidékek ide vagy oda, a mai napig sokkal jobban szereti a söröket. De ahogy idősödik az ember, megszereti a bort is. Nincs ezzel másként a Momentum EP képviselője sem.

3. Egyre többet káromkodik:

Ez azért érthető, ha az embernek napi szinten kell vezető fideszes hazugság terminátorokkal vitatkoznia. Donáth Anna pedig értünk állja a sarat az Európai Parlamentben. Azért igyekszik feleleveníteni a nagymamája mondásait, amiket ilyen helyzetekben mondott. Ezek ma már nem minősülnek káromkodásnak.

4. Nem szeret főzni:

Pártot és kampánybuszt is szívesen vezet a Momentum politikusa. De a háztartás vezetése nem tartozik a kedvencei közé. Leginkább a főzés az, ami távol áll tőle. Igaza is van, a XXI. században igenis vegyék ki a részüket a férfiak is házimunkából.

5. A Spice Girls az egyik kedvence:

Bizony! És ha tehetség kuktatón kellene indulnia, akkor is tőlük énekelne egy számot. Egyébként Donáth Anna jó karaoke énekes hírében áll. Egyszer majd talán nyilvánosan is hallhatjuk, hogy milyen az énekhangja. Addig is hallgassuk meg a kedvenc számát:

   

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.