5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

1. Basszusgitározott és színészkedett:

Fekete-Győr Andrást remek szónokként ismerhettük meg az utóbbi években. Most már azt is tudjuk, honnan van a jó beszédkészsége és ritmusérzéke. Tinédzser korában rendszeresen lépett fel színész versenyeken és basszusgitározott is. Politikusként remekül tudja kamatoztatni ezeket.

2. Fél a kígyóktól:

A Momentum elnöke a politikai porondon senkitől sem riad vissza. De a magánéletben azért – mint mindenki – ő is fél valamitől. Méghozzá a kígyóktól. Kéthavonta egyszer álmodni is szokott velük, és olyankor verejtékezve szokott felébredni.

3. A mai napig ír szerelemes leveleket:

Bár azt gondolnánk, hogy már kiment a divatból, de mégsem! A pártelnök mindig is nagy szerelmes levélíró volt, és a mai napig is ilyen formában bombázza érzéseivel a barátnőjét. Egy igazi politikus felvállalja és kifejezi az érzéseit!

4. Imádja a lapkasajtot:

Igen! A pirítóst fokhagymával, sonkával, vajjal és lapkasajttal szereti enni a Momentum elnöke. A rossz minőségű, de mégis finom lapkasajt az egyik kedvence. Nem túl gyakran hódol ennek a szenvedélyének, de valljuk be őszintén, ki nem szereti az egészségtelen, de finom ételeket néha napján.

5. Köszönetet mondana Orbán Viktornak:

Amiért megmutatta neki, hogyan nem szabad politizálni. És hogyan nem lehet egy társadalmat és országot vezetni. Most pedig mindent megtesz azért, hogy minél előbb véget érjen a felcsúti miniszterelnök uralkodása. Azért valljuk be őszintén, elég jól hangzik, hogy valaki Orbán Viktor egyeduralkodásával ellentétesen szeretne kormányozni. Alig várjuk!

+1. Az Offspring volt a kedvence:

Voltunk azért ezzel így egy páran tinédzser korunkban. Ki ne szerette volna a punk rockot a kétezres évek elején?

              

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.