A hercegi család reklámja felrobbantotta az internetet

A hercegi család reklámja felrobbantotta az internetet

Micsooda? William herceg, Kate Middleton, Harry herceg és Meghan Markle együtt egy reklámban? De még mennyire! A kampány üzenete pedig még ennél is fontosabb. 

A reklám olyan nagy forgalomnövekedést generált, hogy összeomlott a weboldal. 

A reklám, amiben szerepet kapott Cambridge hercege és hercegnéje, valamint Sussex hercege és hercegnője óriási reakciót váltott ki a közönsgéből. A királyi erők összefogtak és egy rövidfilmben mondják el véleményüket az egyik legnagyobb problémáról. Az Every Mind Matter kampány a Public Heath Anglia és az NHS kezdeményezése, amelynek célja az emberek negatív mentalitásának helyrerázása

A reklám először hétfő este 8:45kor került az ITV, a Channel 4 és a Sky csatornákra, és akkora látogatottságot kapott, hogy rövid időre leállt az Every Mind Matters webhely.

A PHE szóvivője azt nyilatkozta, hogy ez több, mint valószínű, hogy a nagy forgalom miatt volt, de technikusok szinte azonnal megoldották a problémát és azóta gördülékenyen fut az oldal. Ha más esetről lenne szó, talán örömteli lenne, hogy ilyen sokan kattintottak azonnal az oldalra, de jelen esetben nagyon elszomorító, hogy ennyi ember van, akinek segítségre lenne szüksége. 

A rövid videóban olyan ismert csillagok is feltűnnek, mint Glenn Close, Gillian Anderson, Andrew Flintoff, Green professzor és Davina McCall. A hercegi család tagjai beszélnek a kisfilmben, amit Richard Curtis írt és Rankin rendezett. 

William azt mondja, hogy mindenki ismeri az érzést, amikor az egész világunk összedől. Stresszesek vagyunk, nehezen tudunk aludni és túl sokat szorongunk. Szerte a világban vannak ilyen problémákkal küzködő emberek. "Te, én..." 

Harry a következő sorokkal folytatja: "A bátyád,  az anyád, a kollégád vagy a szomszédod. Várakozás, kíváncsiság, remény, fájdalom. Úgy gondoljuk, hogy nincs mit tenni. Hogy semmit sem tehetünk."

Meghan arról beszél, hogy ez a mindennapos jelenség mennyire rossz. És hiába hisszük elveszettnek ilyenkor magunkat, vannak dolgok, amiket tehetünk. 

Kate végül beszámol a weboldalról, aminek lényege, hogy egy online tervezet segít a stressz kezelésében, a hangulat fokozásában, az alvás javításában és összességében abban, hogy jobban érezzük magunkat. 

Bátran használjuk, ha szükségünk van rá!

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.