A legmenőbb karácsonyi ajándékok a Harry Potter rajongóinak

A legmenőbb karácsonyi ajándékok a Harry Potter rajongóinak

Nem tudjuk elképzelni, hogy van ezen a világon valaki, aki ne imádná az ikonikus és világszerte ismert Harry Pottert. A könyveket, a filmeket és mindent, amit Roxforttal kapcsolatos. 

Akárhogy is, mi oda vagyunk érte, és biztosak vagyunk benne, hogy neked is van egy ismerősöd, aki óriási fanatikus és aki számára tökéletes választás lehet karácsonyra egy Harry Potter tematikájú termék. 

Mi pedig extra jófejek vagyunk és még abban is segítünk, hogy milyen alternatívák közül válogathatsz és hol szerezheted be őket. 

Harry Potter Gryffindor fürdőköntös

 
Ez a varázslatosan puha fürdőköpeny nemtől és kortól függetlenül bárkinek kiváló karácsonyi ajándék lehet!
 

Harry Potter Hogwarts francia kártya

 
Ezzel az ajándékkal minden bizonnyal igazi kártyamágusnak fogja érezni magát az, aki a karácsonyfa alatt találja.
 

Harry Potter Hogwarts bögre

 

Ebből a bögréből azért bárkinek egy igazi Harry Potter rajongónak sokkal jobban esne a reggeli kávé, nem igaz?

Harry Potter - Láttad ezt a varázslót? - mágneses képkeret

 

 Az ajándék tulajdonosa tuti meglepődik majd, ha a keretbe helyezi a fotóját és rájön, hogy a nyomában van a Mágiaügyi Minisztérium!

Harry Potter Gringotts pénztárca

Ó, el ne felejtsük, hogy ez az extramenő pénztárca a Gringott Bank által jóváhagyott, azaz hivatalosan engedélyezett termék. Ha sok az apró, akkor ez a termék t-ö-k-é-l-e-t-e-s választás lesz!

Harry Potter Halál Ereklyéi papucs

 

 Egy papucs mindig jó ötlet karácsonykor és a hidegben, főleg ha az ilyen csúcsszuper Halál Ereklyéi dizájnnal van ellátva. 

Harry Potter 3D hatású, hologramos jegyzetfüzet

 

 A filmekből már jól ismert plakátot ábrázoló jegyzetfüzet már csak azért is megéri, mert a varázslatos Potter arcát 3D-ben csodálhatjuk. 

Harry Potter Hogwarts neszeszer táska

 

Na, rájössz minek a tökéletes mása ez a neszeszer? Úgy van! Szinte megszólalásig hasonlít kedvenc Harry Potterünk kopott bőröndjére. 

Harry Potter tekergők térképe törölköző

 

Ennél ideálisabb ajándékot nem hinnénk, hogy találsz azok számára, akik egy kis varázsatra vágynak. Mert ez a törölköző nemcsak hogy puha, de még a rosszban sántikálók lábnyomát is követhetik a segítségével. 

Harry Potter zokni szett - 2 pár

 

Kényelmes viselet, nem izzad bele a láb és még jól is néz ki. Ja, és tuti, hogy Harry Potterék is ilyet viseltek. Kell ennél több?

 

A termékek elérhetőek a BestStuff oldalán. 

A képek forrása: BestStuff

 

(A cikket nem szponzorálta senki, egyszerűen tetszettek nekünk a Potter-ajándékok, ezért írtunk róluk - a szerk.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.10

5 ok, amiért jó, hogy idén nem kell húsvétolni

Annak persze senki sem örül, hogy a járvány megfékezése érdekében otthon kell maradni. Emiatt pedig sokan nem tudják a családdal tölteni a húsvétot. Mégis van bőven jó oldala is annak, hogy idén nagyon más lesz az ünnep. 

  • 2020.04.08

Unod a karantént? Maradj otthon és menj színházba!

Persze ne a megszokott módon menj. Mostanság nem sok mindent csinálunk a megszokott módon. De az internetnek köszönhetően a színházi előadásokról nem kell lemondanunk.

  • 2020.04.07

Karantén: 7 tipp, hogy nagyon jó legyél kirakósban

A karanténban a legtöbbünknek kicsit több ideje van, hisz például nem kell utazni. Előkerülnek a játékok. Akár kirakósnak, akár puzzle-nek hívod az apró darabos képkirakót, baromi jó móka. Van pár tippünk, hogy ász legyél benne!