A legmenőbb nyári gyerektáborok Szabolcs megyében

A legmenőbb nyári gyerektáborok Szabolcs megyében

Novák Katalin államtitkár szerdán jelentette be, hogy június közepétől lehet ottalvós táborokat tartani. Ennek eredményeképpen elképesztő gyorsasággal indult meg a táboroztatási dömping. 

Tóth Béla elmondta, hihetetlen roham indult és azóta is megállás nélkül érkeznek a jelentkezések.

Az is kihangsúlyozásra került, hogy a táborhelyek extra gyorsan telnek meg, így a szülőknek ajánlott minél hamarabb a táborválasztás témájával foglalkozni. Nyolcszáz turnus közül lehet választani a taborfigyelo.hu oldalán, a legjobb ár-érték arányú helyekre azonban hipp-hopp lecsapnak. 

Az ügyvezető hozzátette, a táborszervezők pontosan tudják és betartják a koronavírus-helyzet okozta egészségügyi előírásokat.

Ehhez szülőként olyan tábort kell választani, ahol a szervező jogi személynek minősül, hiszen az előírások miatt csak a jogi személyek vonhatók felelősségre.

Ha Szabolcs megyei szülőként tanácstalanul állsz a gyermeked számára a legmegfelelőbb tábor kiválasztását illetően, akkor mutatjuk a lehetőségeidet. 

Az oldalon leszűrheted, hogy hazai tábor legyen vagy inkább külföldi, ottalvós vagy nappali, esetleg állatos-, életmód-, kaland- vagy mesetábor. Biztos, hogy találsz olyat, amit az anyagi körülményetek megenged, és a gyerek is imádni fog.

Ha kifejezetten a megye könyékén keresgélsz, akkor az alábbiakat érdemes részletesebben átböngészned. 

  • Papos: Intenzív lovastábor: ha gyermeked szeret lovagolni, szereti a jó társaságot, jókat nevetni, enni, szép környezetben nyaralni, akkor várják szeretettel, szakszerű oktatással!
  • Nagyhódos: Sport és Ökotábor: Ismerkedés a falusi világgal és a fenntartható életvitellel. Mozgásban gazdag, aktív tábor. 6-14 év közötti gyermekeknek. Napi három étkezéssel.
  • Szabolcsveresmart: Military Lake Camp: az ország egyedülálló tematikájú, katonai jellegű, gyerek és ifjúsági táborai, nem csak fiúk részére!

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.