A Rammstein énekese nem koronavírusos!

A Rammstein énekese nem koronavírusos!

Berlinben intenzív osztályon kezelték Till Lindemann-t, az itthon is igen népszerű Rammstein metálbanda énekesét. Cikkünket frissítettük, miután cáfolták a koronavírust.

Miután sok helyütt megjelent, hogy Till Lindemann koronavírus miatt került kórházba, a zenekar közösségi oldalán azt jelentette be, hogy az énekes tesztje negatív lett, és bár valóban intenzíven kezelték, már javul az állapota.

 

Korábban a 444 a luxemburgi RTL weboldalai alapján azt írja: az 57 éves énekes a moszkvai koncertje után lett rosszul, tüdőgyulladásra és magas lázra panaszkodott, amikor a mentők egy berlini kórházba szállították. A lap szerint Lindemann életveszélyben volt, és még mindig igen súlyos állapotban van.

via

(a kiemelt kép 2012-ben készült Lindemannról egy moszkvai koncerten)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született. 

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.