A valaha volt legbénább karácsonyi celeb-fotók

A valaha volt legbénább karácsonyi celeb-fotók

Oké, hogy a karácsonyi készülődés a békéről, a meghittségről és a szereteről szól, de azért jól esik néha egy kis humor is, nemigaz?

Mi most azért vagyunk, hogy feldobjuk a napodat és a karácsonyi ajándékok utáni hajsza közben nevess egy jó nagyot. 

Mert - sajnos - elég sok rettenetes és béna sztárfotó jött velünk szembe az elmúlt években karácsonyi üdvözlésképp, amiket igazán mókás visszanézni. De hogy kik voltak ők és miért nevetett rajtuk egy egész világ? Az most azonnal kiderül!

1. A híres RuPaul üdvözlőlap

 

 

A 2011. évi karácsonyi kártya hagy némi kivetnivalót maga után. Az arckifejezés? A vakító fogak? De a legbotrányosabb mind közül mégis az, hogy a kismama pocak nem is volt valóságos. Azért ez elég bizarr...

2. A piros csomagolás

 

 

Kelly Clarkson azóta biztosan bánja, hogy valaha megosztotta ezt a fotót. Persze, persze, tudjuk, hogy ezt a nevetséges koncepciót az egyik legismertebb szerepe ihlette, de akkor is. Nézzétek, a Mikulás milyen bőszen mosolyog, hogy látszólag összekötötte a családot egy szalaggal és az ünnepi égősorral. Nos, nekünk nem a Boldog Karácsony jut eszünkbe, a gondolatainkat a télapó "szadista játékok várnak rátok" tekintete kötötte le. 

3. Dwayne Johnson befeszített

 

 

Bár, ezt már megszokhattuk The Rocktól, egy karácsonyi fotón ez még sem néz ki olyan jól. A celeb szintén 2011-ben érezte azt, hogy ezzel az edzős szettben elkészült képpel köszönti a rajongóit. Hát, egy biztos, nem hogy a betörők, de még a Jézuska is messziről elkerülte ebben az évben. 

4. Justin Timberlake a fához kötve

 

 

Ekkor már mindenki tudta, hogy a fiatal titánból egyszer egy óriási solo wrap csillag lesz. De ezzel a fotóval valószínűleg azóta ő sem büszkélkedik. A nyakában a girland? Igazán kreatív. 

5. Joe Jonas és a macska története

 

 

Ezt a mall-fotó-stúdió minőségű kettős expozíciós kártyát hat évvel ezelőtt küldte el a középső gyermek testvéreinek. A macska... mit is mondjuk? Joe... mit is mondjuk? Ez a kép úgy, ahogy van hátbozongató!

Ígérjétek meg, hogy Ti sokkal jobb fotókkal lepitek meg idén a szeretteiteket!

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született.