Az ügyintézés legalább zöldebb lett a járványhelyzet miatt

Az ügyintézés legalább zöldebb lett a járványhelyzet miatt

PanSzasz példája jól mutatja, annyi haszna mindenképp volt a koronavírus okozta járványhelyzetnek, hogy az ügyintézés környezetbarátabb lett. 

A 2019-ben Benedek-Nagy Rita és Kovács László által létrehozott PanSzasz példáján keresztül mutatjuk be a karantén egyik előnyét.

A vállalkozást azért hozták létre, hogy segítsenek az embereknek az ügyintézési folyamatokban. Egyre többször látták ugyanis, hogy a hiányosan kitöltött nyomtatvány, vagy egy elmulasztott átírás mekkora problémát okozhat. Így hát víz, gáz, áram, távhő, szemétszállítás átírásában és hivatali (pl.: tulajdoni lap, anyakönyvi kivonat, forgalmi engedély, családi pótlék) ügyintézésében nyújtanak segítséget. 

Az ötleten egyébként azután kezdtek el dolgozni, hogy miután Rita az év fogyasztóvédelmi referense díjat elnyerte, tehát kétségtelenül hozzáértő szakemberek hozták létre a céget. 

Mivel a járvány miatt a személyes ügyfélszolgálatok többsége bezárt, ezért szolgáltatásuk online ügyintézéssel bővítettük. Azaz az ingatlan adás-vételi szerződés és birtokbaadási jegyzőkönyv alapján kitöltik a nyomtatványokat, és kísérő levéllel együtt visszaküldik a feleknek.

Ez tökéletesen rávilágít arra, hogy az ügyintézés végre elérhetett arra a szintre, amikor nem muszáj papírhalmokat kitöltögetve, cseppet sem környezetkímélő módon intéznünk életünk fontos feladatait. 

A PanSzasz élen jár a zöld ügyintézésben.

Ráadásul a vállalkozás nem csak, hogy zöld úton jár a papírmentes ügyintézés lehetővé tételével, de megkímélik ügyfeleiket a hiánypótlásoktól és utána járástól. 

Bővebb információk a PanSzasz weboldalán, Facebook-oldalán, e-mailben a info@panszasz.hu címen, vagy telefonon: +36 (20) 911 3828

 

(Kiemelt képünk forrása: PanSzasz Facebook-oldal)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.