Csak Harry herceg tud így válaszolni egy bókra

Csak Harry herceg tud így válaszolni egy bókra

Harry herceg szombaton a Rugby World Cup döntőjére utazott Japánba, ahol az esemény előtt helyi kisiskolás gyerekekkel is találkozott. 

Harry herceg kedvessége pedig úgy tűnik még mindig fokozható.

Az csoportos fotó elkészülte közben ugyanis az egyik hallgató kommentálta, hogy mennyire jóképű, mire a herceg a gyűrűjére mutatott és mosolyogva azt felelte: "Házas vagyok!"

A cuki jelenetet a királyi család Twitter fiókjában, ami a The Royal Family Channel névre hallgat, meg is lehet tekinteni. 

Sussex hercege egyébként egyedül utazott az eseményre, a 38 éves Meghan most nem tartott vele: otthon maradt a hat hónapos gyermekükkel, Archie-val. Ugyan ezt az időt nem együtt töltötték, de az esemény előtt Meghan a The Daily Telegraph-nak elmondta, távolról fognak durkkolni Angliának és a jeles alkalomra a picinek még egy sepciális pulóvert is készítettek, hogy kifejezzék tiszteletüket a csapatnak. 

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.