David Attenborough földrajzot tanít online

David Attenborough földrajzot tanít online

A veterán dokumentumfilmes többek közt az állati viselkedés és a világ óceánjainak megismerése témájában beszél majd a brit iskolásoknak.

 

A BBC április 20-tól induló oktatási platformján fog iskolásokat tanítani David Attenborough természettudós-dokumentumfilmes. Céljuk, hogy megkönnyítsék azok helyzetét, akik a járvány miatt az otthoni iskolára kényszerültek.

A tanárokkal és oktatási szakemberekkel közösen kialakított tanórák a BBC Bitesize Dailyn, és egyéb online (Iplayer), interaktív (Red Button), tévés (BBC Four) és hangos (BBC Sounds) platformokon lesznek elérhetőek. Az anyagokat videók, podcastok, cikkek és kvízek formájában publikálják majd. Alice Webb, a BBC gyermek- és nevelésügyi igazgatója szerint alapvető fontosságú, hogy a gyerekek folytathassák a tanulást. Ezért is döntöttek az oktatási platform elindítása mellett. Az edukáció mellett a másik fontos szempont az volt, hogy az anyagok a gyerekek számára szórakoztatóan legyenek tálalva.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.