Döbbenet: Harry hercegék visszavonulása miatt 15-en vesztették el a munkájukat!

Döbbenet: Harry hercegék visszavonulása miatt 15-en vesztették el a munkájukat!

Harry herceg és Meghan Markle bezárta a Buckingham-palotai irodáját. Munkahelyek szűntek meg.

Sussex hercege és hercegnője januárban jelentette be, hogy visszalépnek királyi kötelezettségeik alól. 

Azóta Kanadában élnek és anyagilag függetlenné váltak. 

A bejelentésük azonban nem csak a családot érintette hidegzuhanyként, de valószínűleg az alkalmazottak is megrémültek, ugyanis így a csapatuk szolgáltatásaira a jövőben már nincs szükség. Előfordulhat, hogy néhányan új pozícióba kerültek, de így is jelentős létszámleépítés történt. 

Körülbelül 15 fő veszítette el a munkahelyét. 

Az elbocsátottak között szerepel például Julie Burley titkárnő is, aki az Invictus Games 2014-es nyitójátékának kommunikációjáért, a királyi pár Egyesült Királyságban folytatott partnerségeiért és kapcsolataiért volt felelős. Egyik pillanatról a másikra ugyanígy megszűnt a munkahelye Clara Loughrannak, akinek mindig különleges szerepe volt a királyi család életében, például Meghan csokrát ő adta át 2018 májusában a királyi esküvőn, illetve Sara Latham kommunikációs főnöknek is, aki korábban Barack Obama mellett dolgozott, és Hillary Clinton 2016. évi elnöki kampányának tanácsadója volt.

Marnie Gaffney-t, a csapat egyik leghűségesebb tagjának felajánlottak egy új pozíciót a palotában, de egy évtizedes szolgálat után úgy döntött, befejezi a királyi családnál tett szolgálatát.

Egyelőre sem Harryék, sem az érintettek nem nyilatkoztak a témáról, pedig rengetegen kíváncsiak, hol fogják folytatni a Buckingham-palotában befejezett tevékenységüket.

via

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • 2020.03.29

Matthias Horx: Ez nem az apokalipszis, ez egy új kezdet

Matthias Horx, jövőkutató elmagyarázza, hogyan érdemes tekinteni a koronavírus-járvány által okozott krízisre. Szerinte egy teoretikus jövőből visszatekintve egészen másképp élhetjük meg most ezeket a pillanatokat.