El se hinnéd, miket evett Karácsony a kampánykörútján!

El se hinnéd, miket evett Karácsony a kampánykörútján!

Karácsony Gergely, budapesti közös ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányidőszakának egyik alappillére volt, hogy minden kerületet bejárjon, beszélgessen a helyiekkel városrészük jövőjéről.

Ezen találkozókról bőséggel láthattunk videókat és élő bejelentkezéseket, ahol a kerület felmerülő problémáiról vagy éppen a választások utáni tervekről tanácskoznak.

Karácsony és kampánycsapata ilyenkor mindig megragadta az alkalmat és evett valami jóízűt. Valóban olyan jóízűt, hogy már attól összefut a nyál a szánkban, ahogy elnézzük, hogyan falatozik a politikus. Mert van ám róla képünk dögivel, mutatjuk is!

Célszerű viszont elgondolkodni azon, hogy vajon miért láthatjuk Karácsonyt folyamatosan együtt a többi ellenzéki jelölttel és a lakosokkal, miért képesek egymást támogatni és összefogással előrébblépni - meg persze nagyokat kajálni -, míg az Orbán-bérencek sokszor még azt is letagadják, hogy fideszesek, nemhogy kiálljanak egymásért és a népért. A lopáson, a megvesztegetésen és a hazugságon kívül meg máshoz sem értenek. 

Szombaton befejeződött Karácsony kerületjárása, aminek legutolsó állomása Ferencváros volt. "Piacokat is jártam Óbudán, Újpesten és Újpalotán, a kettő közt pedig segítettem felvágni a Szolidaritás 8. születésnapi tortáját." - jegyezte meg Facebook-oldalán a jelölt. 
Tarlóssal ellentében, aki majdnemhogy uzsonnára is kaviárt fogyaszt és nemigen ülne le a választópolgárokkal egy asztalhoz, ellenzéki főpolgármester-jelöltünk evett-ivott gyorskajáldákban és büfékben, megkóstolta a helyi finomságokat rétes és lángos formájában, illetve jókat beszélgetett a helyi lakosokkal és polgármester- illetve képviselőjelöltekkel.

Na, de beszéljenek helyettünk inkább a képek és nézzük meg, mi mindent fogyasztott az elmúlt időszakban a közös ellenzéki polgármester-jelölt!

 Ki kér egy szelet tortát a piacjárás után a ferencvárosi konferencián? Karácsony nem hagyná ki!

 Paneljárás utáni eszem-iszom. Volt itt minden, ami szem-szájnak ingere!

 Mmm... úgy tűnik a zuglói kerületjáráson a politikus szívesen kóstolta meg a gyorsbüfés sült kolbászt, egy jó karéj kenyérrel és némi kovászos uborkával!

 - Csak egyet a meggyes lepényből! Meg a túrós rétesből! Meg, ha lehet, az almásból is, kérem! Ja, és jöhet egy tepertős pogi is. 

 Mosolygós, rántotthúsos szép napot mindenkinek! És ne felejtéstek, október 13.: Karácsony Gergely!

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.