Elhunyt Győrffy Miklós veterán tévés-rádiós

Elhunyt Győrffy Miklós veterán tévés-rádiós

76 éves korában elhunyt Győrffy Miklós újságíró, egyetemi tanár, a magyar tévézés és rádiózás meghatározó alakja.

Győrffy Miklós több mint harminc éven át a Magyar Rádió munkatársa volt, ahol olyan műsorokban dolgozott, mint a Krónika, a 168 Óra, a Vasárnapi Újság, a Bagoly és a Gondolat-jel, a Magyar Televízió munkatársaként pedig olyan műsorokban volt látható, mint a Stúdió, a Hírháttér, a Napzárta, a Kincsestár vagy a Szólás szabadsága.

1971-től a Magyar Rádió munkatársaként dolgozott, a hetvenes évek közepén a BME etikatanára lett, majd újságírói műfajismeretet tanított az Újságíró Oktatási Központban. 1980-ban a Magyar Televízió külső munkatársa lett, egészen 2008-ig itt dolgozott. 1993-ban ő hozta létre az ország egyik első kommunikációs tanszékét a Kodolányi János Főiskolán, amelynek tanszékvezető docense lett.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.