Eljegyeznéd karácsonykor? Így csináld!

Eljegyeznéd karácsonykor? Így csináld!

A meghitt karácsonyi együttlét nem csak arra alkalmas, hogy a folyamatos rohanásból kiszakadjunk kicsit, és kipihenjük az év fáradalmait. Szeretet-ittas hangulata, romantikája tökéletes alkalmat nyújt szívünk választottjának eljegyzésére is. 

Persze egy karácsonyi lánykéréskor sem árt azért kreatívnak lenni. Cikkünkben erre kínálunk segítséget.  

Elevenítsd fel neki közös múltatokat

Egy tökéletes eljegyzés kelléke lehet, ha olyan helyre viszed, ami összeköt titeket. Elevenítsétek fel első csókotok, első randitok, vagy akár első veszekedésetek helyszínét. A közös nosztalgiázás után nincs is más hátra, mint megkérni szíved választottját, kössétek össze életetek. 

Keresd a legszebb panorámát

Ha szerelmed oda van a gyönyörű látképekért, a napnyugta utáni városfényekért, ne habozz, vidd el oda, ahonnan ezt mind láthatja. Budapesten kiváló választás lehet az óriáskerék, a Budai Várnegyed vagy a citadella, Pécsett pedig ott van a TV-torony. Amint látod szemében a meghatódottságot, már csak a gyűrűvel kell meglepned. 

Legyen hollywoodi romantikus filmbe illő

Kedvesed imádja a romantikus filmeket? Használd ki! Magyarországon megannyi filmbeillő lánykérésre alkalmas helyszín van. Ott van például a Városligeti Műjégpálya, a Margitszigeten a Duna-part, a csodaszép fényvillamos Budapesten vagy éppen Miskolcon, Pécsett a Zsolnay-kút, Szombathelyen a Csónakázó-tó és Baján a Sugó part mind-mind tökéletes választás lehet. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Az Aranyélet sztárjának tanácsai a karantén túléléséhez

Nemhogy a koronavírus miatti karantént, de még egy zombiapokalipszist is túl lehet élni Döbrösi Laura tanácsaival.

  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.