Eljegyeznéd karácsonykor? Így csináld!

Eljegyeznéd karácsonykor? Így csináld!

A meghitt karácsonyi együttlét nem csak arra alkalmas, hogy a folyamatos rohanásból kiszakadjunk kicsit, és kipihenjük az év fáradalmait. Szeretet-ittas hangulata, romantikája tökéletes alkalmat nyújt szívünk választottjának eljegyzésére is. 

Persze egy karácsonyi lánykéréskor sem árt azért kreatívnak lenni. Cikkünkben erre kínálunk segítséget.  

Elevenítsd fel neki közös múltatokat

Egy tökéletes eljegyzés kelléke lehet, ha olyan helyre viszed, ami összeköt titeket. Elevenítsétek fel első csókotok, első randitok, vagy akár első veszekedésetek helyszínét. A közös nosztalgiázás után nincs is más hátra, mint megkérni szíved választottját, kössétek össze életetek. 

Keresd a legszebb panorámát

Ha szerelmed oda van a gyönyörű látképekért, a napnyugta utáni városfényekért, ne habozz, vidd el oda, ahonnan ezt mind láthatja. Budapesten kiváló választás lehet az óriáskerék, a Budai Várnegyed vagy a citadella, Pécsett pedig ott van a TV-torony. Amint látod szemében a meghatódottságot, már csak a gyűrűvel kell meglepned. 

Legyen hollywoodi romantikus filmbe illő

Kedvesed imádja a romantikus filmeket? Használd ki! Magyarországon megannyi filmbeillő lánykérésre alkalmas helyszín van. Ott van például a Városligeti Műjégpálya, a Margitszigeten a Duna-part, a csodaszép fényvillamos Budapesten vagy éppen Miskolcon, Pécsett a Zsolnay-kút, Szombathelyen a Csónakázó-tó és Baján a Sugó part mind-mind tökéletes választás lehet. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.