Emlékeztek Mr. Rick-re? Ő a 22 éves EMMI-államtitkár apja!

Emlékeztek Mr. Rick-re? Ő a 22 éves EMMI-államtitkár apja!

A napokban röppent fel a hír, hogy a 22 éves fideszes Rácz Zsófia lesz az új EMMI ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára. De azt még kevesen tudják, hogy apukája az egykori popsztár, Mr. Rick!

Hogy ez valóban így is történjen, a kormány még tövénymódosításra is képes. 

Ha pedig ez nem lenne elég, íme egy újabb érdekesség az üdvöskéről: édesapja nem más, mint a Mr. Rick és Erik, a viking néven ismert egykori popsztár. 

Rácz Erik - ez lenne a becses neve -, nagyon örül a lánya sikerének, a Blikknek azt is elárulta, egyszerre fogta el mámoros büszkeség és féltő szorongás, amikor a 22 éves Zsófia hazatelefontált Washingtonból a hírrel. Mr. Rick azt is hozzá tette, a lányában is hasonló érzések kavarogtak a döntés hallatán. 

Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki emlékszik Erik a viking legkolosszusabb slágerére, a Zárjon be a gyár 1997-es nótájára. 

Most a YouTube-on mindösszesen 454.884 megtekintésnek örvend, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan lesz ez még több is. Akkortájt mindenki azonosulni tudott a dal szövegével, bár a "közben meg az üzem elől elkötik a bringát" valójában még mindig aktuális. 

Azért a Szállj csak szállj című számról se feledkezzünk meg, hiszen az is megér egy misét. 

A nyolcvanas és kilencvenes évek elején borzasztó nagy slágernek számított, és ezer százalék, hogy a mai napig bárki végig tudja dúlolni a fülbemászó dallamot. Talán ennél a számnál kezdték el megismerni a friss politikus papáját.

A Mambó pedig örök klasszikus, efelől semmi kétség. 

Humoros rímekből és táncra perdülős ritmusból nincs hiány, a klip is sokak kedvence volt jó néhány évvel ezelőtt. Mi csak annyit mondunk: "Mambo Italiano!".

Ha mást nem is, de bulit azt tudott csinálni Mr.Rick, aki a popszakmából egyébként két lánya és az apaság miatt távozott, de nemrégiben visszatért retro-előadóként. Hogy a hamarosan az új EMMI ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár, azaz a lánya mit szól ehhez, pontosan nem tudjuk, ez majd később minden bizonnyal kiderül... Mr. Rick amúgy abban reménykedik, hogy mindez nem ciki a családja számára. 

via

Kiemelt kép forrása: Rácz Zsófia Facebook-oldal

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. július 9.

Pécsi kutatók találhattak a koronavírus ellen bevethető hatóanyagot

Hatalmas magyar siker lehet, ha tényleg az allergia elleni orrsprayben lévő hatóanyag lesz gyógyszer a koronavírus ellen.

  • 2020. július 6.

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020. július 5.

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.