Ez komoly? Orbán Viktor alakú gyertya karácsonyra?

Ez komoly? Orbán Viktor alakú gyertya karácsonyra?

Tudjuk, hogy a címet megítélve azt gondoltad, hogy biztos valami óriási clickbait cikket készítettünk, de nem. És nem, nem viccelünk, mivelhogy valóban politikusokról mintázott karácsonyi ajándékötleteket hoztunk. 

Tehát, ha idén igazán kreatív akarsz lenni és szeretnéd, ha a szokásos ajándékbontogatás sokkal jobb kedvben telne, akkor válassz valamit a Hegyvidéki Manufaktúra palettájából.

A cég ugyanis rendkívüli termékkínálattal vár minden kedves érdeklődőt, akik szívesen lepnék meg olyan humoros és különleges dologgal a szeretteiket a fa alatt, mint például egy Orbán Viktor mellszobor gyertya. Hiszen biztosan sokan vannak, akik szívesen néznék végig, ahogy a miniszterelnök mosolya leolvad az arcáról. 

A termék három színben elérhető: rózsaszínben, bronzban és fehérben, a mérete pont akkora, amekkora bőven elég egy házba Orbánból és a mottója is tökélyre van fejlesztve, úgy hangzik: Legyen világosság! Semmi kétség, mi imádjuk és tuti, hogy bárkinek jól jönne, ha elmenne otthon az áram!

 

A Németh Szilárd sószóró is hasznos kelléke lehet egy háztartásnak, nem hiába szól a reklámszöveg is hasonlóképpen: Só nélkül mit sem ér a magyar konyha! Na, de ha az a só Németh Szilárd formában van elrejtve, még nagyobb értékkel bír. Kihagyhatatlan ajánlat ez azoknak, akik néha szívesen megráznák hazánk "nagy" embereit...

 
Egyetlen Mészáros Lőrincünk sem maradhatott ki a buliból, mint ahogyan sohasem, így róla is mintáztak egy irtó kedves ipari terméket. Egy porcelán utánzatú perselyről van szó azok számára, akik már unják a malacperselyeket. Tényleg bárki számára megnyugtató érzés lehet a nemzetünk "nagysikerű" vállalkozójába dobálni az öt forintosokat és tudni, hogy az valóban ott is marad. Próbálunk nem párhuzamot vonni a persely pénznyelése és a Mészáros Lőrinc féle folyamatos közpénzek ellopása között, de bevalljuk, nem igazán megy...
A vállalat hivatalos Facebook oldalán egyébként Karácsony Gergelyt ábrázoló karácsonyfadíszek is feltűnnek, de a webshopon egyelőre nem láthatóak, így nem tudjuk, meg lehet-e őket rendelni vagy sem. Bár ez utóbbit érdemes még az ünnepek előtt beszerezni, ha van rá lehetőség, hogy díszítéskor méltó helyet kapjon az új budapesti főpolgármester a karácsonyfán!
 

Képek forrása: Hegyvidék Manufaktúra

A termékek itt  érhetőek el. 

 

(Ezt a cikket nem szponzorálta senki, egyszerűen tetszettek nekünk ezek a tárgyak, és azt gondoltuk, olvasóinknak is tetszenének, ezért írtunk róluk!)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született.