Fluor Tomi: Legalább az a kib*szott meseország hadd legyen mindenkié!

Fluor Tomi: Legalább az a kib*szott meseország hadd legyen mindenkié!

Az ismert és elismert magyar zenész is azok között van, akik mélységesen felháborított Dúró Dóra akciója, aki ledarált egy mesekönyvet.

A 444 számolt be róla, hogy Fluor Tomi is milyen mélységesen felbáborodott Dúró Dóra akcióján.

Dúró, a Mi Hazánk fideszes csatlóspárt egyik fejese ugyanis ledarált egy mesekönyvet. Azért, mert szerinte az a "homoszexualizmust" hírdette. Abba inkább ne menjünk bele, hogy ez magyarul így nem is helyes.

Ez az akció a világtörténelem legstötétebb korait idézi, nincs ez másképp Fluor szerint sem.
"Tele van az egész ország frusztrációval, gyűlölettel, egyre nagyobbak a szakadékok, legalább az a kibaszott meseország hadd legyen mindenkié" - nyilatkozta a sztár a 24.hu-nak.

Fluor szerint a könyv nem szól másról, csak az elfogadásról, amitől ugyan senkinek nem esik semmilyen bántódása. Szerinte inkább az a kérdés, hogy Dúrónak miért fáj ennyire az, ha valaki homoszexuális. 

A zenész szerint fontos kiemelni azt, hogy a homoszexualitás nem egy betegség, ahogy azt sokan igyekeznek beállítani.

Ezzel születnek emberek, nem elkapják, nem megfertőzik őket vele, viszont senkinek nem ártanak ezzel a világon. 

Fluor hozzátette: amivel születik az ember, és az égvilágon senkinek nem árt. Ellentétben azzal, ha valaki náci, azzal általában nem születünk, viszont elég sok embernek ártott már.

A könyv, amit Dúró megsemmisített, a Meseország Mindenkié című gyerekkönnyv, aminek minden szereplője valamilyen hártányos megkülönboztetés ellen küzd, mivel olyan társadalmi csoportból származik, akiket a társadalom megbélyegez. A könyv alapvetően az elfogasáról szól, nem pedig "homoszexualizmust" toló propaganda.

Borítóképünk forrása Fluor Tomi Facebook oldala.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.18

Hazudott az Origo, a világhírű filmrendező nem hagyta szó nélkül

Tarr Béla nevét akarta felhasználni az Origo, hogy növelje Novák Emil presztízsét, csúnya bukta lett a vége.

  • 2020.10.15

Az RTL igazgatója lesz az Indextől távozó Szabó Zoltán

Az Indexet az egész addigi szerkesztőséggel együtt elhagyó Szabó az RTL Magyarország az új marketing- és kommunikációs igazgatója lesz.

  • 2020.10.15

7,5 millió lakosát tesztelte 4 nap alatt Csingtao

A keleti nyitás politikájának részévé tehetné Orbán Viktor, hogy leteszteli a magyar lakosságot koronavírusra, nem a csodára vár. Kínában egy 9 millió lakosú város megteszi, 4 nap alatt 7,5 millió embert szűrtek és 4 milliót ki is értékeltek.