Hazajött és karanténba vonult Dzsudzsák Balázs

Hazajött és karanténba vonult Dzsudzsák Balázs

Hét másik magyar állampolgárral együtt hazajött az Emírségekből Dzsudzsák Balázs labdarúgó. Most két hétre otthonába zárkózik karanténba.

Dzsudzsák Balázs is rajta volt azon a gépen, amely több magyart is hazahozott a közelmúltban az Egyesült Arab Emírségekből - írta meg a HVG. A külügy tájékoztatása szerint a magyarokért indult gép Dzsudzsákon kívül hét embert szállított vissza Magyarországra.

A középpályás a Nemzeti Sportnak adott interjúban arról beszélt, hogy a hazautat nem magának szervezte, hanem miután kiderült, hogy a járvány miatt leáll a bajnokság, csapatánál szabadságolták, ő pedig haza akart jönni, ezért a helyi külképviselethez fordult. A labdarúgó azt is mondta, hogy nem Dzsudzsák Balázsként jelentkezett a külügynél, hanem hétköznapi magyar állampolgárként.

Most, hogy hazaértem, két hétre karanténba vonulok. A következő tizennégy napban ki sem teszem a lábam a kerítésen kívülre - mondta az egyik legjobban fizetett magyar focistaként számon tartott Dzsudzsák Balázs.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.