Híreket nem olvas, de vakon bízik a Fideszben a vegán influenszer

Híreket nem olvas, de vakon bízik a Fideszben a vegán influenszer

Híreket ugyan nem olvas, de saját szavaival élve elégedett a jelenlegi politikai helyzettel Rimóczi Zsófia, akit hatvanezren követnek az Instagramon.

Rimóczi Zsófia az egyik legismertebb magyar influenszer, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy évekig kizárólag nyers gyümölcsöket fogyasztott. A férjével és kislányával egy erdei faházban élő huszonéves lány esküvői videózásból él, de sokkal többen ismerik és kedvelik őt pozitív hangvételű bejegyzései miatt.

Rimóczi korábban sem rejtette véka alá, hogy habár posztjaiban olyan értékeket hirdet, mint az önmagunk és mások elfogadása, a tolerancia, a környezetvédelem fontossága és az ember harmóniája a természettel, a Fidesszel szimpatizál. Ez alapvetően kicsit képzavar, hiszen Orbán Viktorék politikájában ezek az elemek nemhogy nem találhatók meg, de az embertárainkkal szembeni gyűlöletkeltést napi rutinként űző, az éghajlatváltozásról sokszor liberális hisztiként beszélő fideszesek kifejezetten megtagadják ezeket, de persze mindenki úgy mond ellent saját magának, ahogy akar. Most azonban kifejezetten durva szemellenzősségről tett tanúbizonyságot az ismert influenszer.

Szerdai kérdezz-felelekjében az egyik követője megkérdezte tőle, fideszesnek tartja-e magát, amire így válaszolt.

Ezzel még nincs vége, hiszen meglepett követői a Waldorf óvodák és iskolák ellen folyó kormányzati hadjáratról is megkérdezték, válaszaiból pedig kiderül, hogy úgy bízik a Fidesz-kormányban és úgy nem hiszi el, hogy Orbánék bezáratnák ezeket az intézményeket, hogy híreket egyáltalán nem olvas. Az alábbiakban a további válaszai láthatók követői kérdéseire. Mi eléggé nagyot néztünk.

 

 

Mindenesetre javasoljuk Zsófinak, hogy olvasson néha híreket, akkor tudná, mennyire ellentétes az általa támogatott Fidesz politikája mindazzal, amiben ő hisz és amiért naponta kiáll az internetes nyilvánosság előtt. 

 

A teljes kérdezz-felelek itt alább található meg, amíg az influenszer el nem távolítja azt. Kattints a dobozra!

durva q&a😆 - @rimoczizsofi

See Instagram 'durva q&a😆' highlights from zsó ✧ (@rimoczizsofi)

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

30 évig tanított az állami rendszerben, magánban folytatja Kiss Virág

Karácsony Gergely főpolgármester párja csaknem 30 éves pedagógusi pályafutás után állami oktatásból az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba általános iskolájába megy tanítani.

  • 2020.03.27

A Rammstein énekese koronavírusos, intenzíven kezelik

Berlinben intenzív osztályon kezelik Till Lindemann-t, az itthon is igen népszerű Rammstein metálbanda énekesét.

  • 2020.03.27

Koronavírusos lett Boris Johnson

A brit miniszterelnök, Boris Johnson is elkapta a koronavírust. A kormány élén marad.