Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született. 

A kezelése 700 millió forintba került, amit szűk fél év alatt kellett összegyűjteni. 

Hosszú hónapok és évek után a család látta megcsillanni a reményt, hiszen kiderült; van egy Zolgensma nevű génterápia, amely segítségével megmenthetik Zentét és hosszú, egészséges életet biztosíthatnak számára. A gyógykezelés azonban maximum két éves korig volt beadható. Mivel az ára borzasztóan magas az idő pedig iszonyúan kevés volt, a bizakodó és hittel teli anyuka gyűjtést szervezett.

Majd csoda történt. Kevesebb, mint egy hónap alatt összegyűlt az összeg, ami hozzásegítette Zentét a gyógyuláshoz. Azóta rengetegen követik nyomon a kicsi gyermek folyamatos fejlődését, és együtt imádkozunk, hogy teljes és boldog élete lehessen. 

Néhány napja azonban újabb örömhír érkezett a szülőktől.

A súlyos gerincvelő-izomsorvadásban szenvedő Zente végre felállt.

Az édesapja szeme láttára, aki meg is örökítette azoknak, akik kíváncsiak a kisfiú mindennapos küzdelmére. Zente már tud egyedül ülni és "motorozni" is tanul. 

A megható fotó láttán ismét rájöttünk, milyen óriási ereje is van egy országnak, ha összefog. Szép volt Magyarország!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.