Így kívántak boldog karácsonyt a fideszes csicskák

Így kívántak boldog karácsonyt a fideszes csicskák

Karácsonykor mindenki szereti a másikat. Az ünnepek alatt még a legkorruptabb politikusok is megszánják az egyszerű polgárokat némi jókívánsággal, hogy legyen szeretet, béke és boldogság, és ha lehet felejtsék el a sok lopást, csalást és hazugságot.  

Nos, ezek a karácsonyi köszöntők a legtöbbször nemhogy a szívünkig, de még a Facebook hírfolyamunkig sem hatolnak, így idejét éreztük, hogy kissé felfrissítsük a memoárt. 

Ha kíváncsi vagy a legcsicskább fideszes legmókásabb Boldog Karácsonyokra és Kellemes Ünnepekre a hazai poltikusoktól, akkor tarts velünk, mert most közösen visszaemlékezünk a legjobb fotókra és üzenetekre, mielőtt sorra feltöltenék az újabbakat.

A volt Rogán család

Ezen a képen minden olyan békésnek és szeretetteljesnek tűnik. Valószínűleg a tökéletesen beállított fotón még csak nem is sejtették, 2019-ben eme szent köteléknek vége szakad és Cilike jobbra, míg Anti balra megy. 2015-ben publikálták ezt a fotót, amellyel minden bizonnyal igyekezték kifejezni a köztük lévő köteléket és erőt. Hát ezt már akkor sem vettük be, mostanra pedig be is bizonyosodott. A pénz nagy úr, sokáig húzták ezt a válás dolgot, de ezen még a 'mintha szánkóznánk' féle összebújás sem segíthetett. Azért ez a póz, valljuk be, elég érdekes. 

  

Orbán Viktor

Amíg élünk nem felejtjük ezt a fotót. A mémgyártók örök kedvence, ahogy a miniszterelnök úr hirtelen befejel a fenyőbe és elvetemült mosollyal orrol bele a kamerába. Hiába az előnytelen fotó, feltöltötte, sikert aratott. Jókedvre derítette azokat is, akik egyébként a fél karukat adnák, ha végre lecserélnék. 

 

Kocsis Máté

A jó karácsonyi fotó titka: az egész család legyen a fotón, látszódjon a fa, mindenki legyen iszonyatosan boldog, tegyünk úgy, mintha soha nem lettünk volna csalók, árulók és nem loptunk volna el mindent, amit csak tudtunk. Nem baj, ha az egyik gyerek unja a másik meg majd elmászik, de tűnjünk már egyszer egy évben mi is jófejnek!

 

 

Borkai Zsolt

Tavaly ilyenkor ennyire vidáman ünnepelte a karácsonyt a szexbotrányról elhíresült korrupt Borkai. Ekkor áldott ünnepeket és boldog új esztendőt kívánt a győrieknek. Hát az biztos, a lemondott polgármesternek nem lett boldog a 2019. Talán nem kellett volna orgiázni?

 

 

 

 

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.