Így örült az internet népe Karácsony győzelmének

Így örült az internet népe Karácsony győzelmének

Sztároktól az influenszereken át a hétköznapi emberekig, rengetegen posztoltak arról, mennyire feldobta őket Karácsony Gergely és az ellenzék győzelme a választásokon.

Nemcsak ismert influenszerek és Hollywood-i sztárok posztoltak arról, mennyire örülnek az ellenzék és legfőképpen Karácsony Gergely győzelmének, de rengeteg hétköznapi ember is. Összeszedtünk néhányat, amik különösen felvillanyoztak minket itt a szerkesztőségben.

1. Boldog Karácsonyt!

Ez a fiatal hölgy nemcsak nagyon csinos, de kifejezetten jó a humora is, hiszen hétfő reggel az Instagramra posztolt szelfijén nem mást visel, mint egy karácsonyi felsőt, amin ráadásul kissé pimasz jókívánságot olvashatunk. (A bitches nagyjából annyit tesz: ribik.) Ráadásul nem felejtette el a #boldogkarácsonyt hashtaget sem ;)

2. Kukucs! A végén el se költözünk

Igen, természetesen az új főpolgármester nevével mindenki szeret viccelni, dehát ha gyerekkönyv is van a képben, kinek ne tetszenének a hasonló poénok, ugyebár?

 

3. Futás, jönnek a migránsok!

Naná, hogy a fideszes riogatásra csak a humor lehet a megfelelő válasz. Az persze szomorú, hogy Orbánék migránsokkal riogatnak, az viszont nagyon felemelő, hogy az emberek többsége könnyedén átlát a szitán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#fidesz #propaganda #migransok #valasztasok #karácsonygergely

🇪🇺 Poltika mémek felsőfokon🇭🇺 (@hazalegnagyobbja) által megosztott bejegyzés,

4. Koccintsunk, ha már itt az ünnep!

Volt olyan is, aki pezsgővel vagy borral ünnepelte az ellenzéki összefogás történelmi győzelmét, és természetesen a karácsonyi szóviccek nem maradhattak el.

5. Budapesten karácsony van, Győrben meg hó

Nyilván nem maradhatott el a Borkai-ügyre utaló viccelődés sem. Maga az alaptörténet természetesen egyáltalán nem vidám, de ezt a kis mémet mi azért elég szellemesnek tartjuk.

6. Nem maradt el a szuperhősi gratuláció sem!

Mark Ruffalo, akit a legtöbben az Bosszúállók filmekből ismernek, mégpedig Hulk, a zöldbőrű izompacsirta megformálójaként, már korábban is posztolt a magyar választásokról, mégpedig nem sokkal azután, hogy Scarlett Johansson elhatárolódott Tarlós Istvántól és a Fidesztől. A szuperhőst alakító színész a Facebookon posztolt gratulációjában egy Washington Post-os hír mellé azt írta: egy új fejezet kezdődik Magyarország számára!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.