Így szerezz örömet karácsonykor édesanyádnak!

Így szerezz örömet karácsonykor édesanyádnak!

A karácsonyi időszak kétség kívül a legszebb minden évben, de sokszor a legnehezebb is, hiszen az év végén már mindenki sokkal kimerültebb, fáradtabb és nagyon vágyunk a kiadós pihenésre. 

Erre az agyonhajszoltságra pedig még rájön az ajándékok utáni rohangálás, amit sokszor megterhelőnek érzünk, mert fogalmunk sincs arról, ki minek örülne, kinek mire lenne szüksége. 

Aztán még ott van az édesanyáknak való ajándékválasztás, ami egy nagyon sarkallatos pontja a beszerzésnek, hiszen ki másnak szeretnénk leginkább kedveskedni, mint annak a személynek, aki világra hozott minket. Azonban, ha az év minden napján jól figyelsz, akkor biztosan tudod, hogy mire vágyik a fa alatt.

DE!

Most jönnek azok, akiknek fogalmuk sincsen mivel okozhatnának örömet, mert a robotgép és zokni páros túl uncsi lenne. A javaslatunk a következő: ne vásárolj kacatokat, ne gondold túl és ne stresszelj rá! Ja, és a legfontosabbat majdnem kihagytuk: legyen valami személyes. Máris mutatjuk, hogy milyen ötleteink vannak!

1. Ékszer

Na, nem-nem. Nem valami egyszerű és jelentéktelen órára gondolunk, de nem ám! Ugyan egy ajándékba adott ékszer mindig jó kifejezőeszköz és mindig értékes a viselője számára, de most vegyük kicsit különlegesebbre a figurát. Mit szólnál egy nyaklánchoz egy medállal, ami egy MOM feliratból áll, vagy egy szívecskéhez, amibe a MOM szócska van belevésve? A Pandora tökéletes választás lehet, hiszen te magad választhatod ki a charmokat és fűzheted nyakláncra vagy éppen karperecre azokat a szimbólumokat, amik kedvesek édesanyád számára, vagy közös emlékeket idéz fel bennetek.

Kép forrása: https://www.preciousaccents.com/
 

 

2. Vászonkép

Egy fotó örök emlék. Legyen rajta bármi, ami fontos a számára. Egy nagy méretű vászonképnek nincsen olyan édesanya, aki ne örülne attól független, hogy az unokáit vagy egy közös utazás pillanatát látja viszont rajta. A Printapic applikációjával könnyedén és egyszerűen elkészítheted saját vászonképedet, amit Szentestén biztosan megkönnyezne bármelyik édesanya. 

Kép forrása: https://www.blumm.nl/
 

 

3. Üzenőtáblás ébresztőóra

Egy ajándéktipp, amivel biztosan mosolyt csalhatsz édesanyád arcára és szívébe. Egy LED-el világító üvegtáblácskára egy fluoreszkáló filccel írhatod fel a szebbnél szebb üzeneteket, amelyek a háttérvilágításnak köszöhetően az éjszaka közepén is tökéletesen láthatóak lesznek. Reggel, délben vagy este, amikor az órára pillant, nem csak az időt látja, hanem a te kedves üzenetedet is, ami pillanatok alatt boldoggá varázsolja majd. 

Kép forrása: https://www.peridrome.com/product/blue-led-digital-alarm-clock/
 

 

4. Egyedi könyv

Ha igazán kreatív vagy és jól bánsz a szavakkal, sőt, akkor is, ha nem, remek ajándék lehet egy egyedi könyv elkészítése, aminek lapjait a saját történetetekkel, közös szokásaitokkal, kedvenc vicceitekkel és általad megalkotott karaktereitekkel töltheted meg. Egy aprócska napló, ahol elmondhatod mit jelent számodra az édesanyád, mennyire szereted őt, miért vagy neki hálás és leírhatod azokat a fontos dolgokat, amiket néha elfelejtesz. 

Kép forrása: http://www.vintagejunkjournals.com/altered-book.html
 

 

5. Kézzel készített sütemény

Azt gondolnád, hogy ez kevés, pedig nem. Egy aranyos tasakban vagy üvegtartóban elcsomagolt házilag elkészített csokoládé jobban megmelengeti édesanyád szívét, mint bármi más. Mert te készítetted, mert szívvel készítetted és mert neki készítetted. Pont annyi energia és anyagi ráfordítás van benne, mint egy pizsamában, mégis sokkal nagyobb az értéke.  

Kép forrása: https://everyday-occasions.myshopify.com
 

 

Neked melyikre esett a választásod?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Kirabolták Vajna Timit Ibizán

Tímea asszony a víg özvegyek életét éli, most éppen Ibizán bulizik új párjával. Azonban a karma kegyetlen: szállásukról minden értéküket elvitték, míg ők mulattak.

  • 2020.08.14

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jővő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.08.13

Így különböztesd meg a koronát az allergiától

Tombol az allergiaszezon, Magyarországon pedig minden hetedik ember szenved ettől a cseppet sem kellemes állapottól. Sokan nehezen tesznek különbséget a COVID és az allergia között, ami aggodalomra ad okot.