Ilyen színű lesz a legújabb iPhone

Ilyen színű lesz a legújabb iPhone

Az iPhone 11 kapcsán izgalmas információk láttak napvilágot: úgy néz ki, hogy az Apple hallgat a vásárlóira és szívesen tesz eleget a kéréseiknek. Hogy mit is jelent ez? Az iPhone szerelmesei új színért könyörögtek, a cég pedig hamarosan egy igazán különleges árnyalattal fog előhozakodni.

A legújabb iPhone-t szeptember 10-én mutatják majd be hivatalosan, de természetesen, mint mindig, most is kiszivárogtattak néhány olyan érdekes tudnivalót, amin a leendő vásárlók – és a média - tudnak egy jót csámcsogni.

A legtöbb szóbeszéd arra utal, hogy az Apple jelentős változtatásokat hajt végre az okostelefon következő generációjánál. Egyik legmeghatározóbb ilyen híresztelés szerint most lesz az első alkalom, amikor az iPhone egy teljesen új színben fog tündökölni.

Az iPhone XR utódja a grafitszürke, az ezüst és arany árnyalatok mellett sötétzöldben is elérhető lesz. Ez azonban még nem minden.  Max Weinbach, az Apple egyik szakértője elismerte az Everything Apple Pro Youtube csatornának, hogy a hírek igazak: szivárványszínben is kapható lesz a telefon.

De nehogy azt gondoljátok, hogy az Apple logó vagy az iPhone felirat lesz szivárványszínű. Az iPhone 11 hátulja speciális bevonattal lesz ellátva, ami ha különböző árnyalatú és mélységű fénnyel érintkezik, akkor ragyogó hatásúvá válik.

Weinbach azt is bejelentette, hogy a legolcsóbb iPhone 11-nek is 128 GB tárolókapacitása lesz, ez dupla annyi, mint a jelenlegi iPhone XR-nek. Ezen túl piacra dobják 256 GB és 512 GB méretben is.

Az egyelőre még talány, hogy valóban négy kamerával lesz-e felszerelve és a gyártó tényleg törölni fogja-e az iPhone feliratot a hátuljáról, de hamarosan ezekre és a szín pontosságára is kielégítő választ kaphatunk.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

40 éves Golo, a gorillavezér - tortával ünnepelte születésnapját

Fotókon mutatjuk, hogyan ünnepelte 40. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykert hím gorillája.

  • 2020.09.19

Szerinted is minden jobb volt régen? Ezt az instát csekkold!

Amikor már szinte elhiszem, hogy az instagrammozás kimerül abban, hogy félálomban bámulom vadidegen emberek tányérját, vagy épp szörnyülködöm a korona idején is partikázó valakiken, mindig szembejön valami, amitől ledobom az ékszíjat.

  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.