Ismét sikerült: összegyűlt a 700 millió Leventének

Ismét sikerült: összegyűlt a 700 millió Leventének

Egy újabb csoda történt az embereknek és a szívüknek köszönhetően. Egy újabb összefogás, ami egy kisgyermek lépteit jelentheti. Egy újabb reménysugár, ami teljes életet adhat Leventének.

A majdnem két éves Levente története bebizonyította, hogy képesek vagyunk közösen harcot vívni és csatát nyerni. 

A kisfiú 2017. decemberében született és 2019. januárjában diagnosztizálták nála ugyanazt a betegséget, mint Zenténél, a gerincvelő izomsorvadást, vagyis az SMA-2-t. 

Számára is az a génterápia jelenthet megoldást, amely egyelőre csak az Egyesült Államokban létezik és 700 millió forintba kerül. A készítmény neve: Zolgensma. Ha ezt a kezelést megkaphatja, nem kényszerül a továbbiakban kerekesszékbe és nem veszíti el idővel a teljes mozgásszabadságát. 

És úgy tűnik, hogy megkaphatja. Az összeg összegyűlt, a család nem hiszi el a történteket, Levente esélyt kapott a gyógyulásra. 

A szülők minden apró és nagyobb összegért hálásak, amiért az emberek hitet adtak nekik, hogy a gyermekük is kerek, boldog, hosszú életet élhet. 

Mi pedig reméljük, hogy nagyon sok beteg gyermeken, felnőtten és idősen képesek leszünk még segíteni, mert már bebizonyítottuk: együtt sokkal erősebbek vagyunk. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.

  • 2020.05.27

Szijjártó és Dzsudzsi protekcióval, maszk nélkül ment meccsre

Mindenki egyenlő, mi? Azért vannak páran, akik egyenlőbbek: például Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs kőgazdag futballista simán járhat zárt kapus meccsre maszk és minden nélkül, senki nem szól be nekik.

  • 2020.05.27

Cseh Katalin orvosként is helytállt a járvány alatt

Cseh Katalin, a Momentum EP képviselője a járványra való tekintettel visszatért eredeti szakmájához és orvosként segített egy sürgősségi osztályon.