Itt az amerikai álom vége: bezárt Vajna Timi fánkozója

Itt az amerikai álom vége: bezárt Vajna Timi fánkozója

A NER vállalkozójának lenni nem egy leányálom, ha hirtelen valódi vállalkozóként kell viselkedni. Egy kérdésünk maradt: mit vétett Timi, amiért nem tartotta lélegeztetőgépen a Fidesz holdudvara a fánkozóját?  

Na bumm! Itt a vége. A Fidesz Magyarországra telepített Amerika-majmolása nem bírta ki a kapitalizmus próbáját. Bezár Vajna Tímea "cukorgyára".

Ezt Vajna Tímea egy Insta-sztoriban jelentette be. Egész pontosan úgy fogalmazott, "Sajnálattal közöljük, de a Mr. Funk nem élte túl a koronavírust és be kellett zárnunk az üzleteket."

Valójában elég meglepő, hogy Vajna Timi mára annyira kiesett a pixisből, hogy nem tömték ki a vállalkozását ismét. Ráadásul nemrég luxuséttermét is lepasszolta.
Mi lesz így a következő? Nem tud majd luxusjachton nyaralni? Vagy nem lesz Christian Dior ruhája, amiben influenszerkedhet? Az tényleg nagyon szomorú lenne. Akkor mégis honnan tudná meg a pórnép, hogy létezik ilyen márka?

Egy dolog mindenesetre vigasztalhatja a NER-influencert. Schmuck Andor is kifejezte sajnálatát a fánkozó bezárása kapcsán.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.