Jobban van a koronavírusos világsztár, Tom Hanks

Jobban van a koronavírusos világsztár, Tom Hanks

Két hét telt el Tom Hanks színész és felesége első tünetei óta, a házaspár pedig már jobban van - számolt be a sztár a Twitteren.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson egy filmforgatás alkalmával koronavírussal fertőződtek meg Ausztráliában. Tüneteikről úgy számoltak be, hogy fáradtak, náthásak voltak, végtagjaik fájtak, de lázuk csak enyhén volt. Most a világsztár, akit többek között a Számkivetett, a Forrest Gump és a Ryan közlegény megmentése című filmet főszerepében láthattunk, azt közölte, két hét elteltével már sokkal jobban érzik magukat.

A színész mindenkit arra biztat, hogy maradjon otthon és vigyázzon a többi emberre. Szerinte, ha mindenki felelősen viselkedik, át fogjuk vészelni a járványt, még akkor is, ha ez el fog tartani egy ideig.

 

(kiemelt képünk 2018-ban készült New Yorkban, a Shutterstock adatbázisából származik)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • 2020.03.29

Matthias Horx: Ez nem az apokalipszis, ez egy új kezdet

Matthias Horx, jövőkutató elmagyarázza, hogyan érdemes tekinteni a koronavírus-járvány által okozott krízisre. Szerinte egy teoretikus jövőből visszatekintve egészen másképp élhetjük meg most ezeket a pillanatokat.