Jobban van a koronavírusos világsztár, Tom Hanks

Jobban van a koronavírusos világsztár, Tom Hanks

Két hét telt el Tom Hanks színész és felesége első tünetei óta, a házaspár pedig már jobban van - számolt be a sztár a Twitteren.

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson egy filmforgatás alkalmával koronavírussal fertőződtek meg Ausztráliában. Tüneteikről úgy számoltak be, hogy fáradtak, náthásak voltak, végtagjaik fájtak, de lázuk csak enyhén volt. Most a világsztár, akit többek között a Számkivetett, a Forrest Gump és a Ryan közlegény megmentése című filmet főszerepében láthattunk, azt közölte, két hét elteltével már sokkal jobban érzik magukat.

A színész mindenkit arra biztat, hogy maradjon otthon és vigyázzon a többi emberre. Szerinte, ha mindenki felelősen viselkedik, át fogjuk vészelni a járványt, még akkor is, ha ez el fog tartani egy ideig.

 

(kiemelt képünk 2018-ban készült New Yorkban, a Shutterstock adatbázisából származik)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született. 

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.