Károly herceg fertőzött koronavírussal

Károly herceg fertőzött koronavírussal

Döbbenetes hír látott napvilágot: biztos nem ilyen koronára számított a trónörökös. A 71 éves Károly walesi herceg koronavírus-tesztje pozitív lett. Egyelőre enyhe tüneteket produkál, vagyis nagyjából jól van.

A Clarence House jelentette be, hogy a herceg elkapta a koronavírus-fertőzést.

A BBC cikkéből kiderült, hogy a 72 éves Kamilla hercegnén is elvégezték a tesztet, az övé viszont negatív lett. A pár a skóciai otthonukba, a balmorali kastélyba vonult karanténba, de Károly az utóbbi napokban egyébként is otthonról végezte a munkáját.

A teszteket az NHS végezte Aberdeenshire-ben.

Azt nem lehet megállapítani, hogy a herceg kitől kapta el és kinek adhatta át a koronavírus-fertőzöttséget, ugyanis az elmúlt hetekben számos helyen jelent meg nyilvánosan, így elég sok személlyel érintkezett.

via

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született. 

  • 2020.05.29

5 titok, amit nem tudtál Fekete-Győr Andrásról - VIDEO

A Momentum elnöke olyan dolgokat is elárult magáról új videójában, amit nem is gondoltunk volna róla. Mutatjuk az öt legmeglepőbbet.