Legyőzheti a koronavírus James Bondot?!

Legyőzheti a koronavírus James Bondot?!

A Nincs idő meghalni áprilisban kerül a mozikba, de a koronavírus miatt komoly veszély fenyegeti a sikerét. Kínában zárva vannak a mozik.

A producerek James Bond legújabb kalandjaiból nagyjából egymilliárd angol fontos bevételre számítottak világszerte. Ez azt jelentette volna, hogy az új epizód minden idők legsikeresebb 007-filmje. Elképzeléseiket azonban könnyen keresztül húzhatja a kínai koronavírus. A mozikat ugyanis bezárták, és nem valószínű, hogy a premierig ez megváltozna. A filmet népszerűsítő kínai turnét, amin a főszereplő Daniel Craig is részt vett volna, le kellett mondani.

A készítők tehát attól tartanak, hogy a csúszó kínai premier jelentős bevételkiesést eredményez majd, így mégsem minden idők legnagyobb pénzt hozó Bond-filmjét készítették el. Ettől még a film nem lesz se jobb, se rosszabb, a magyar mozikba pedig várhatóan megérkezik április 9-én.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született.