Legyőzheti a koronavírus James Bondot?!

Legyőzheti a koronavírus James Bondot?!

A Nincs idő meghalni áprilisban kerül a mozikba, de a koronavírus miatt komoly veszély fenyegeti a sikerét. Kínában zárva vannak a mozik.

A producerek James Bond legújabb kalandjaiból nagyjából egymilliárd angol fontos bevételre számítottak világszerte. Ez azt jelentette volna, hogy az új epizód minden idők legsikeresebb 007-filmje. Elképzeléseiket azonban könnyen keresztül húzhatja a kínai koronavírus. A mozikat ugyanis bezárták, és nem valószínű, hogy a premierig ez megváltozna. A filmet népszerűsítő kínai turnét, amin a főszereplő Daniel Craig is részt vett volna, le kellett mondani.

A készítők tehát attól tartanak, hogy a csúszó kínai premier jelentős bevételkiesést eredményez majd, így mégsem minden idők legnagyobb pénzt hozó Bond-filmjét készítették el. Ettől még a film nem lesz se jobb, se rosszabb, a magyar mozikba pedig várhatóan megérkezik április 9-én.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

30 évig tanított az állami rendszerben, magánban folytatja Kiss Virág

Karácsony Gergely főpolgármester párja csaknem 30 éves pedagógusi pályafutás után állami oktatásból az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba általános iskolájába megy tanítani.

  • 2020.03.27

A Rammstein énekese koronavírusos, intenzíven kezelik

Berlinben intenzív osztályon kezelik Till Lindemann-t, az itthon is igen népszerű Rammstein metálbanda énekesét.

  • 2020.03.27

Koronavírusos lett Boris Johnson

A brit miniszterelnök, Boris Johnson is elkapta a koronavírust. A kormány élén marad.