Lehet, hogy saját feleségétől kapta el a koronavírust Károly herceg?

Lehet, hogy saját feleségétől kapta el a koronavírust Károly herceg?

Ugyan Károly herceg humorosan fogta fel, de mindenkit megbotránkoztaott a hír, amikor márciusban pozitív lett a 71 éves trónörökös koronavírus-tesztje. 

A sajtó előszeretettel feszegeti a témát, arra kíváncsiak kitől kaphatta el a járványt. 

Két alternatívát is találtak a magyarázatra. 

Feltételezhető, hogy II. Albert Monacói hercegtől kapta el, ugyanis a walesi herceg Albert herceggel szemben ült egy március 10-i londoni WaterAid rendezvényen. Albert hercegnek kilenc nap múlva pozitív lett a tesztje, március 25-én pedig a Clarence House bejelentette, Károly herceg is fertőzött. Szerencsére, a tünetei enyhék voltak, a 72 éves Kamilla hercegné tesztje pedig negatív lett.

Van azonban egy másik lehetőség is, egy kicsit részletesebb és egy kicsit bonyolultabb, de természetesen, nagyon izgi.

Március 10-13 között rendezték meg a Cheltenham Fesztivál, a kormány e hónap 23-án zárta le az országot a járvány miatt. A fesztiválon a vírus persze bombaként robbant, nagyban elősegítette a járvány gyors terjedését.

Délutánonként körülbelül 60.000 versenyző volt jelen, azóta több ismert és rangos személynél is diagnosztizálták a vírust. Az egyik ilyen Andrew Parker Bowles volt, Cornwall korábbi hercegnőjének a férje, aki úgy gondolja, hogy elkapta a koronavírust az eseményen. Ő azonban elég komoly tüneteket is produkált, a The Telegraphnak úgy nyilatkozott, nagyon szörnyen érezte magát.

Kamilla hercegné csakugyan részt vett a fesztiválon, bár Károly nem tartott vele.

De beszélgetett volt férjével, Andrew Parkerrel.

A következtetés tehát az: Kamilla elkapta a koronavírust Andrew-tól vagy valaki mástól, ő tünetmetes maradt, de átadta Károly hercegnek, akinél ki is mutatták a fertőzést.

Mit gondoltok, Albert herceg vagy inkább Kamilla hercegné fertőzhette meg a korona nélküli koronavírusos Károly herceget?

via

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.