Magyar vállalkozás segít elveszett dolgaink megtalálásában

Magyar vállalkozás segít elveszett dolgaink megtalálásában

Életében egyszer biztos, hogy mindenki elhagyja a pénztárcáját. A lakáskulcsát meg legalább kétszer. Ennek kiküszöbölésére nincs is megoldás, arra viszont van, hogy minél hamarabb megtaláljuk őket. Nem is akárhogy!

Egy különleges magyar vállalkozás, a Nincsveszve szolgáltatáscsomagja segítségével.

A cég alapötlete még csak két éves, de mára egy a hazai piacon egy nem mindennapi biznisszé nőtte ki magát. Ráadásul, az elvesztett tárgyak megtalálása esetén nyújtott segédkezés mellett, számos új lehetőséggel bővült. Ilyen az online időpontfoglaló-, és bérletkezelő rendszer, az ajándékutalvány-kezelő rendszer, valamint a hűségpontgyűjtő rendszer üzemeltetése. 

Az egész szolgáltatás alapja egy mobiltelefonnal kiolvasható kulcstartó, amely az NFC-chipben tárol adatokat. 

De mi történik olyankor, ha az illető egy Nincsveszve-eszközzel ellátott kulcstartót talál? A mobiltelefonnal való beolvasás után egy weboldal nyílik meg a számára, ahol anélkül küldhet üzenetet közvetlenül az elvesztőnek, hogy ismerné a tulajdonos e-mail címét. A kulcstartóban tárolt adatok semmilyen módon nem köthetők a tulajdonoshoz, hiszen mindössze egy internetes hivatkozást és egy azonosító kódot tartalmaz, utóbbi pedig nem a tulajdonost, hanem magát a chipet, ezáltal ez eszközt azonosítja.

A beolvasás során megjelenő oldalon kiemelt szöveget lehet elhelyezni, amely még gördülékenyebbé teheti a kapcsolatfelvételt. Lehet ez egy telefonszám, egy kérés vagy bármilyen üzenet, amely segíthet a visszajuttatásban. 

A kulcstartóval igénybevett egyéb szolgáltatások, mint a szauna-bérlet vagy ajándékutalvány, csak a felhasználó számára érhetőek el. 

Így nem kell attól tartanunk, hogy a beolvasás során bármilyen információ kitudódik, esetleg jogosulatlanul használatba kerül, hiszen a szolgáltatás üzemeltetésénél alapvető kitétel az adatvédelem.

2019-ben közel 100 darabot osztottak szét egy, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány támogatására is szervezett jótékonysági futóversenyen. Sőt, a különböző megjelenéssel választott kulcstartó vásárlásakor jelenleg is nyújtható támogatás különféle célokra. Ezeknek a köre egyre csak bővül.

Az okos kulcstartók tökéletes promóciós felületként szolgálnak.

Nem véletlen, hogy nagy részük partnerek által került forgalomba, ugyanis a weboldal is tartalmaz promóciós elemeket. A promóciós partnerek kiváló lehetőséget kapnak arra, hogy a webes felületen megjelenítsék saját tartalmukat, ezenfelül a számukra jelenleg az eszközök önköltségi áron elérhetőek és az üzemeltetés során sem terheli őket további díj. 

A felhasználóknak csupán egy egyszeri díjat kell kifizetni a szolgáltatásért, amely az eszköz megvásárlásakor kerül felszámításra. 

A rendszer egyik legnagyobb előnye, hogy szinte bárhol, még szabadtéren is könnyedén használható, és egyáltalán nem igényel különösebb befektetést. 

Ha szeretnél támogatni egy jó ügyet és visszaszeretnéd kapni elveszett dolgaidat, akkor szerezz az okostelefonod mellé egy okoskulcsot!

Ha elveszett, visszakapod, ha megtaláltad visszaadod.

A saját, többfunkciós kulcsodat itt találod!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.