Matolcsy egyetlen fotójával megrengette az állami hírügynökséget

Matolcsy egyetlen fotójával megrengette az állami hírügynökséget

Olyan fotókat közölt az MTI Matolcsy jegybankelnökről, hogy abba az univerzum is beleremegett. Megmutatnánk, de nem lehet. :(

Valakik úgy gondolták, itt az ideje megmutatni országnak-világnak, mekkora Adonisz a mi drága jegybankelnökünk. Mert tudták, ha ez nyilvánosságra kerül, a forint árfolyama KO-val üti ki az eurót a nyeregből.

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke ( MTI/Szigetváry Zsolt)

Óó igen, itt van Ő! Nézzék azt a biztos kezet! Azt a szikla szilárd tekintetet. Nem kétséges: olyan biztos kezekben van a pénzünk, mint a söröm 6 feles legurítása után.

De még tudom fokozni az izgalmakat. Vigyázat!
Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke

Én szóltam!

Nem is lehet kérdés, hogy ezzel a testtartással, ezzel a tekintélyt parancsoló pillantással, ellentmondást nem tűrő kiállással (vagy üléssel) minden tárgyalópartnerével felmossa a padlót.  

Na de a lényeg: a Magyar Távirati Iroda közölt egy harmadik képet is jegybankelnökünkről. Sajnos azonban rájöttek, hogy az a kép már annyira másvilági, hogy abba beleremegne a világ pénzpiaca. A globális kapitalizmus bástyáit rombolná le. Attól még a háttérhatalom is előbújna.

Szóval közülték, hogy azt a képet visszavonják. Így nem mutathatom meg. :(

Na jó! Nem bírom megállni. Íme:

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.