Meghan Markle-nek és Harry hercegnek elege lett a nyilvánosságból

Meghan Markle-nek és Harry hercegnek elege lett a nyilvánosságból

Olyan pletkyák láttak napvilágot az elmúlt napokban, amelyek azt engedik sejtetni, hogy a királyi pár azt tervezi, november végétől az év végéig kivánják magukat a forgalomból.

Sőt, ez nem minden. 

Úgy tűnik, hogy megelégelték a nyilvánosság előtt élt mindennapokat és egy új, reflektorfénymentes életet szeretnének kezdeni az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Afrikában.

Meghan és Harry ugyanis egyre inkább megtapasztalják a celeblét negatív és káros hatásait. Meghan egy interjúban arra a kérdésre, hogy mennyi ideig képes kezelni az állandó megfigyelést, a magánélet hiányát és a bulvárlapok pletykáit, azt válaszolta, hogy megpróbálta ezt a brit királyi "érzékenységet" elfogadni, de azt érzi, hogy ez az egész belülről lassan felemészti. 

Valószínű éppen ezért terveznek egy hosszabb, családi utazást, ahol megszabadulhatnak a média nyomásától és minőségi időt tölthetnek együtt, kamerák és újságírók nélkül.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • 2020.03.29

Matthias Horx: Ez nem az apokalipszis, ez egy új kezdet

Matthias Horx, jövőkutató elmagyarázza, hogyan érdemes tekinteni a koronavírus-járvány által okozott krízisre. Szerinte egy teoretikus jövőből visszatekintve egészen másképp élhetjük meg most ezeket a pillanatokat.