Meghan Markle-nek és Harry hercegnek elege lett a nyilvánosságból

Meghan Markle-nek és Harry hercegnek elege lett a nyilvánosságból

Olyan pletkyák láttak napvilágot az elmúlt napokban, amelyek azt engedik sejtetni, hogy a királyi pár azt tervezi, november végétől az év végéig kivánják magukat a forgalomból.

Sőt, ez nem minden. 

Úgy tűnik, hogy megelégelték a nyilvánosság előtt élt mindennapokat és egy új, reflektorfénymentes életet szeretnének kezdeni az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Afrikában.

Meghan és Harry ugyanis egyre inkább megtapasztalják a celeblét negatív és káros hatásait. Meghan egy interjúban arra a kérdésre, hogy mennyi ideig képes kezelni az állandó megfigyelést, a magánélet hiányát és a bulvárlapok pletykáit, azt válaszolta, hogy megpróbálta ezt a brit királyi "érzékenységet" elfogadni, de azt érzi, hogy ez az egész belülről lassan felemészti. 

Valószínű éppen ezért terveznek egy hosszabb, családi utazást, ahol megszabadulhatnak a média nyomásától és minőségi időt tölthetnek együtt, kamerák és újságírók nélkül.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.06

Elhunyt Ennio Morricone

A világ egyik legnagyobb zeneszerzője 91 éves korában halt meg. 

  • 2020.07.05

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.