Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

Kos

Összességében pompás heted lesz, amikor olyan dolog is megvalósulhat, amelyre már egy ideje vágyakozol. A sors olyan váratlan lehetőséggel „kínálhat meg”, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Olyan váratlan esemény történhet, amely miatt talán még a hangod is elakad. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, aki miatt örömödben fülig ér majd a szád. Ha azt érzed, hogy hülye a főnököd, csak gondolj arra, milyen szaréletű Szíjjártó Péter.

Bika

Vannak, akiket akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Megeshet, hogy családtag viselkedése okoz csalódást. Előfordulhat, hogy valaki tolja a szekeredet. Egészségügyi problémád esetén nem kellene aggódnod, ha Orbán nem felcsúti kisvasutat vett volna magának, hanem kóházi ágyakat.

Ikrek

A pénzedre jobban kellene vigyáznod, mert olyan dologra adhatsz ki, amivel meg is célozhatod a kukát. Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert most kitudódhatnak, és olyan cirkuszban lehet részed, hogy kő kövön nem marad. Megeshet az is, hogy amire eddig vágyakoztál, arról most másként gondolkozol. A környezetedben talán van egy személy, aki önként tolja a szekeredet. Ne felejts el köszönetet mondani neki ezért. Anyagiak terén kellemes meglepetés érhet, de ne engedd hogy úgy megbolondítson a pénz, mint Kósa Lajost a csengeri örökösnő. 

Rák

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan fordulatokra van kilátás, amely miatt csodálkozásodban talán még a szavad is elakad. Ha nagyobb változtatásokat szeretnél az életedben, akkor itt az idő: lépj a tettek mezejére, mert most a gondviselés támogatását is élvezheted. Pénzedre jobban ügyelj! Ha tanulmányokat folytatsz, akkor olyasmi történhet, amely miatt talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. A rokoni viszonyokban feszültség alakulhat ki, amellyel szemben teljesen tehetetlen leszel. Viszont a baráti kapcsolatokban olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt örömödben talán föld felett lebegsz majd néhány méterrel. Váratlan találkozás szintén felvillanyozhat. Ha azt érzed, hogy hülye a főnököd, csak gondolj arra, milyen szaréletű Szíjjártó Péter.

Oroszlán

Összességében szerencsésen alakulhatnak a dolgok ezen a héten. Pénzedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy meglopnak, netán olyasmire adsz ki, ami nem éri meg az árát. A munkában a felettesed nehéz helyzetbe kerülhet, ez pedig kihathat a te megélhetésedre is. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon! Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának, egy egy rokonnal kapcsolatban viszont olyan esemény történhet, ami miatt nagy szükség lesz rád. A mai holdállás kedvező üzleti tevékenységeidnek. Azonban legyél óvatos, ne írj alá bármit, amit az orrod alá tolnak. Nem vagy te Áder János.

Szűz

Ezen a héten figyelmesebbnek kellene lenned, különben anyagi veszteség érhet. Orvosi vizsgálat vagy műtét miatt ne aggódj! Egy régi egészségügyi probléma kialakulására van esély. Meglehet, hogy kapcsolatba kerülsz az egészségüggyel. A munkahelyeden idegesítő helyzet jöhet létre. Még az is lehet, hogy összeakaszthatod a bajszodat egy kollégával, aki megpróbál ártani neked. Ma úgy érezheted, hogy olykor szeretett elfoglaltságaid olyan távol állnak tőled, Varga Judit a jogállamiság tiszteletétől. 

Mérleg

Figyelmed középpontjában ezen a héten a párkapcsolatod állhat. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor a sors most tálcán kínálhat egy olyan lehetőséget, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. A meglévő kapcsolatokban olyan dolog történhet, amely erősebbé teheti a viszonyt. A környezetedben van egy olyan személy, aki a háttérben állva megpróbálja aknásítani a terepet, és ártani akar neked. Ha párkapcsolatban élsz, és szülő is vagy, akkor szülőtársaddal konfliktus alakulhat ki, elsősorban a csemetétek miatt. Ám a dolgok rendezhetővé válhatnak. Ha szülő vagy, csemetéddel most kellene megbeszélned azt, amit te fontosnak tartasz, mert gyermeked most nyitottabb. Az héten könnyen megeshet hogy elfelejtesz valamit, mint Mészáros Lőric, hogy adót kellene fizetni.

Skorpió

Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan dolog történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Nagyon fontos, hogy szavakba öntsétek az érzéseiteket, és elmondjátok, hogy mit éreztek egymás iránt. A pénzedre és az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert a következő időben veszteség érhet. Anyagi ügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükséged. Ugyan lesznek bevételeid, de sajnos a könyvelésed kiadás oldala is nagyobb mozgást mutathat. A szerelem ege vakítóan kék lehet… Általában jó emberismerő vagy, azért ne bízz meg egyetlen fideszes képviselőben sem. 

Nyilas

Megeshet, hogy olyan helyzet alakul ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. De az is előfordulhat, hogy te vagy az, aki köti az ebet a karóhoz, Ezzel a kissé agresszív magatartással önmagadat hozod nehéz helyzetbe, de könnyen elvadíthatod azokat az embereket is, akiket szeretsz, és akik szeretnek téged. Megeshet, hogy olyan pletyka jut a füledbe, amely előtt döbbenten állsz. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamos lehet túlzásokba esni. Előfordulhat, hogy egy váratlan találkozás kihoz a sodrodból. Mielőtt megszólalsz, számolj el tízig! A múlt heti holdfogyatkozás olyan emlékeket hozhat fel benned, amiket szívesebben elfelejtenél. Mint minden néző, aki látta, hogy Szijjártó Péter a ‘Szállj el kismadár’ dalt énekli.

Bak

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a válladra telepedik. Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társadnak búcsút intesz. Anyagi ügyek terén nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért a pénzügyi megbeszéléseken ragaszkodj az elképzeléseidhez. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Ingerlékeny lehetsz a héten, igyekezz péntek délelőtt nem a Kossuth Rádiót hallgatni, mert tutira szétvered a készüléket Orbánon.

Vízöntő

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt talán úgy érzed, Isten a tenyerén hordoz. Megeshet, hogy olyan titok is a tudomásodra jut, amely miatt a csodálkozástól még az állad is leesik. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amelyre nem vagy felkészülve. Valami elromolhat, ami jól felbosszant. A baráti kapcsolataid furcsán alakulhatnak: lesz olyan, amelyben a számodra fontos dolgokat tudod megbeszélni, de lesz olyan is, amelyben vitára kerül sor. A napokban meglepő dolgokra csodálkozhatsz rá. Bár arra már nem fogsz, hogy mekkora csicska Kövér László.

Halak

Összességében pompás lehet ez a hét, amikor több dolog is a kedved szerint alakulhat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt kellemetlen helyzet jöhet létre, de ezt szerencsére jól tudod kezelni. Ha a családodról van szó, akkor mindenfajta áldozatra kész leszel. Műtéti beavatkozás jól sikerülhet. A mai holdállás kedvező üzleti tevékenységeidnek. Azonban legyél óvatos, ne írj alá bármit, amit az orrod alá tolnak. Nem vagy te Áder János.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.13

Díjat nyert Mundruczó filmje Velencében: főszereplője a legjobb színésznő

A legjobb színésznőnek járó díjat Mundruczó Kornél rendező és Wéber Kata forgatókönyvíró Pieces of a Woman című filmjének főszereplője, Vanessa Kirby kapta.

  • 2020.09.13

Mit ígérnek neked a csillagok ezen a héten?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.09.11

Megszökött két kenguru a Miskolci Állatkertből

Csütörtök reggelre virradóan, kifutójából lógott meg két Benett-Kenguru a Mikolci Állatkert és Kultúrparkból.