Orbán után végre Te is bábozhatsz Tarlóssal!

Orbán után végre Te is bábozhatsz Tarlóssal!

Elindult a webshopunk, rendelj Te is egy bábot: választhatsz vidám, elegáns és megafonos Tarlós közül!

Soha vissza nem térő alkalom, hogy végre ne csak Orbán Viktor, hanem bárki bábozhasson Tarlós Istvánnal! Itt vannak az EzaLényeg.hu kesztyűbábjai, rendeld meg még ma, amelyik tetszik!

Le ne maradj, készleteink végesek!

VIDÁM TARLÓS

Emlékszel még Schmitt Pálra vagy Pelczné Gáll Ildikóra, akikre azt mondtuk, hogy kesztyűbábok?

Nos, azóta mások is felemelkedtek ám a sorba, sőt! Itt az új vezérbáb tesófőnök: Tarlós! Azért ilyen vidám, mert a miniszterelnök úrral bármikor szavak nélkül is megértik egymást, és nagyon hálás neki, hogy minden utasítását követheti! Nem kell tovább várnod! Végre itt a hiánypótló termék: a Tarlós Istvánról mintázott kesztyűbáb!

ELEGÁNS TARLÓS

Tarlós István egy báb, ez tény! De mennyire jól öltözött báb, Úristen!

Még sosem láttunk ilyen király szerelést: az a nadrágtartó, az a mindig szépen eligazított szőke-őszes hajkorona, kifogástalan öltönyök és fényeslépők! Ez az, ami igazán kivívja az elismerést! Nem lesz ám csicskagyász! Vásárold meg még ma a világ egyik legelegánsabb kesztűbábját, aki azon felül, hogy mindig fess, minden parancsodat szavak nélkül is teljesíti!

MEGAFONOS TARLÓS

Ki ne akarna miniszterelnök lenni egy kicsit? Kipróbálni, milyen, ha lesik minden mozdulatod?

Légy most Te is Orbán Viktor egy kicsit, és bábozz egy jót Tarlós Istvánnal! Nem vicc és nem csalás, pláne nem ámítás: most itt a vissza nem térő alkalom! Örökre a tiéd lehet, nem hagy el soha, mindig hűen követi minden utasításod, sőt szavak nélkül is megérti és azonnal végrehajtja a parancsaidat! Kedves, megafonos kesztyűbáb, akit még szinkronizálhatsz is, ha ahhoz szottyan kedved. Bárkivel üvöltözik neked!

 

Irány a bolt: https://shop.ezalenyeg.hu/!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Liu testvérek: Pekingből is elhoznák az aranyat!

Otthon edzenek és motiváltan készülnek a következő szezonra, valamint a 2022-es pekingi téli játékokra a Liu testvérek, Shaolin Sándor és Shaoang olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

  • 2020.03.30

Ezért fáj a fejed: 10-15 fokot esett vissza a hőmérséklet 24 óra alatt

Jelentősen visszaesett a hőmérséklet, továbbra is jelentős hőingás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

  • 2020.03.29

Matthias Horx: Ez nem az apokalipszis, ez egy új kezdet

Matthias Horx, jövőkutató elmagyarázza, hogyan érdemes tekinteni a koronavírus-járvány által okozott krízisre. Szerinte egy teoretikus jövőből visszatekintve egészen másképp élhetjük meg most ezeket a pillanatokat.