Rogán Cilinek nem áll útjába a vírus, megrendezi a szépségversenyét

Rogán Cilinek nem áll útjába a vírus, megrendezi a szépségversenyét

Koronavírus ide vagy oda, ex-Rogánné boldogan jelentette be, hogy terveik szerint idén is megrendezik a magyar hölgyek csúcstalálkozóját, a Miss World Hungary-t.

Jelentkezőjük lesz biztosan, hiszen az évek alatt már tapasztalhattuk, szép csajokat keresnek, nem pedig éles elméjűeket. 

Cilike ugyan elvált Rogán Antal propagandaminisztertől, de továbbra is megtartotta a rendszerhez fűződő jogait. A volt luxusfeleség a Magyarország szépe közleményben kürtölte világgá, hogy a koronavírus-járvány ellenére is megtartják a szépségversenyt. Hogy is maradhatna le hazánk, amikor a Miss World jubilál az idén?

A Miss World ma már az egyetlen olyan szépségverseny, amelyről a világ több száz tévécsatornája számol be, vagy közvetít élőben. Idén pedig már a 70. alkalommal választhatják majd meg a világ legszebbjét.

A lányok koronára várnak, csak nem mindegy, hogy milyet kapnak. 

Sebaj, hiába hever az ország gazdasága romokban, a magyar adófizetők még ki tudják pengetni a Magyarország Szépe közvetítéséért járó milliókat. 

El a negatív gondolatokkal, nézzük a jó oldalát!

A népszerűségért kapálódzó csajoknak még hasznukra is válhat a koronavírus, hiszen kihasználhatják az otthon eltöltött időt a felkészülésre. Javasoljuk, fogyjanak le, növesszenek hajat, vásároljanak tonnaszámra önbarnítót, kezdjenek valamit a pattanásokkal és tanulják meg elmondani angolul legalább a nevüket. Ha nincs ötlet, mindezt hogyan vigyék véghez, akkor sem kell búsulniuk, Cilikéék segítenek mindenkinek.

A Magyarország Szépe korábbi nyertesei, szakértőink, a verseny zsűritagjai segítenek majd a jelentkezőknek a felkészülésben az elkövetkezendő hetekben. Sőt, élőben is lehet majd kérdezni a illetékeseket!

Ezen kívül nincs is más dolguk, mint elküldeni a jelentkezésüket és epekedve várni a casting napját.

Aztán a szerencsésebbek mehetnek maszkban felvonulni a kifutóra, vagy online bemutatni külsőjük előnyeit a szakmai zsűrinek.

Köszönjük Rogán Cilike, nem csalódtunk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KÖZLEMÉNY! 👑Miss World Hungary 2020 – Magyarország Szépe👑 🎉🎂Jubileum – 70 éves a Miss World🎂🎉 Természetesen az elmúlt hetekben a különböző csatornáinkon mi is számtalan kérdést kaptunk már az idei versennyel kapcsolatban, így nagy örömmel közöljük a hírt, hogy a terveink szerint 👑 A MAGYARORSZÁG SZÉPE - MISS WORLD HUNGARY-T IDÉN IS MEGRENDEZZÜK! 👑 A Miss World ma már az egyetlen olyan szépségverseny, amelyről a világ több száz tévécsatornája számol be, vagy közvetít élőben. Idén pedig már a 70. alkalommal választhatják majd meg a világ legszebbjét. A koronavírus-járvány miatt természetesen folyamatosan követjük mi is a híreket, így konkrétumokról csak a későbbiekben tudunk majd beszámolni. Ez az időszak a leendő királynő-jelölteknek azonban hasznos lehet a versenyhez való felkészüléshez, ebben pedig mi magunk is segítünk majd. A Magyarország Szépe korábbi nyertesei, szakértőink, a verseny zsűritagjai segítenek majd a jelentkezőknek a felkészülésben az elkövetkezendő hetekben. Érdemes tehát feliratkozni a közösségi oldalainkra, ahol minden fontos információ mellett ezeket a hasznos tanácsot, tippet, praktikát is közzétesszük majd! Sőt, élőben is lehet majd kérdezni a illetékeseket! 🥰Más dolgod így egyelőre nincs! - Csatlakozz a legszebbek közösségéhez, légy Te Magyarország Szépe!🥰 ‼️JELENTKEZÉS ÉS CASTING HAMAROSAN... - ÁLLJ KÉSZEN!‼️ Facebook: https://www.facebook.com/magyarorszagszepe/ Instagram: https://www.instagram.com/missworldhungary/ #magyarorszagszepe #missworldhungary #missworld2020 #magyarorszagszepe2020 #missworldhungary2020 #jubileum #jelentkezz

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

 

 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.29

Heller Ágnes emlékpark lesz Balatonfüreden

Magánszemélyek adományaiból felállított emlékkövet állítanak fel, és Heller Ágnes nevét viselő emlékparkot is avatnak a balatonfüredi zsidó temetőben - írta a hvg.hu.

  • 2020.06.28

Horoszkóp: mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Siker? Pénz? Szerencse? Vagy éppen fellegek gyűlnek fejed felett? Horoszkópunkból megtudhatod, mit árulnak el rólad a csillagok.

  • 2020.06.26

5 titok, amit nem tudtál Hajnal Miklósról

Ezen a héten a Momentum elnökségi tagja állt a kamerák elé. A legbelsőbb titkairól is vallott a válaszaiban.