Újra összejönnek? Brad Pitt és Jennifer Aniston intim közelségben!

Újra összejönnek? Brad Pitt és Jennifer Aniston intim közelségben!

Mindenki szíve hevesebben kezdett verni, amikor a fotósok által kiválóan megörökített Jennifer Anistonról és Brad Pittről készült képek napvilágot láttak.

Túlzás nélkül, rajtuk csámcsog az internet, de bőven van is okunk a különböző 'újra egymásra találtak' sztorik gyártására. 

Az egész világ átérezte a válásuk fájdalmát, amikor 2005-ben, öt évnyi házasság után úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Azóta képbe jött egy kis Angelina Jolie meg Justin Theroux, de sokaknak megfordult a fejében, hogy egyszer talán újra egymásra találnak. Éppenséggel lehet, hogy a közeljövőben erre sor is kerül. Hiszen, amióta Brad újra szingli lett, láthatóan egyre jobban közelednek egymás felé. 

Újra összejöhet az álompár? Drukkolunk nekik!
  

A Golden Globe-on kezdődött minden: sor került a pillanatra, amire mindenki várt. 

Az operatőr nagyon jól elindította a lavinát, ugyanis felvette Jennifer Aniston reakcióját - büszke és elolvadni készülő arcocskát rejtenek a felvételek-, amikor Brad Pitt a randizási szokásairól beszélt, miután átvette a neki járó szobrot. A média világa egyik percről a másikra felrobbant, de a vasárnapi SAG Awards történései végképp felborzolták a kedélyeket. 

Brad Pitt a Volt egyszer egy Hollywood-ban nyújtott alakításért ismét díjat érdemelt, és az okos kamerman nem akart lemaradni semmiről, így a lencsét megintcsak Jennifer Anistonra irányította. Mondanunk sem kell, milyen tekintettel pásztázta a színpadon álló Bradet.

Azonban Jenni sem panaszkodhat, hiszen ő is díjat kapott a The Morning Show-ban való tökéletes szerepléséért. Brad Pitt a díjátadás pillanatában nem tartózkodott a nézőtéren, de a backstage kivetítőjén árgus szemekkel, extracukin figyelte ex-feleségét. 

Ha azt hinnéd, hogy ezzel itt vége a sztorinak, akkor kapaszkodj meg, mert most jön a legizgibb rész!

Az örök kedvenc egykori álompár ugyanis a színfalak mögött egymásba botlott, amikoris százwattos mosollyal megfogták egymás kezét és alig akarták azt elengedni. A Brennifer fanok és a bulvárlapok most vért izzadva várják a folytatást, már csak az a kérdés, hogy lesz-e?!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.28

30 évig tanított az állami rendszerben, magánban folytatja Kiss Virág

Karácsony Gergely főpolgármester párja csaknem 30 éves pedagógusi pályafutás után állami oktatásból az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba általános iskolájába megy tanítani.

  • 2020.03.27

A Rammstein énekese koronavírusos, intenzíven kezelik

Berlinben intenzív osztályon kezelik Till Lindemann-t, az itthon is igen népszerű Rammstein metálbanda énekesét.

  • 2020.03.27

Koronavírusos lett Boris Johnson

A brit miniszterelnök, Boris Johnson is elkapta a koronavírust. A kormány élén marad.