Unod a karantént? Maradj otthon és menj színházba!

Unod a karantént? Maradj otthon és menj színházba!

Persze ne a megszokott módon menj. Mostanság nem sok mindent csinálunk a megszokott módon. De az internetnek köszönhetően a színházi előadásokról nem kell lemondanunk.

Az otthon töltött hetek elviselhetőbbé tétele érdekében egyre több szórakozási lehetőség adódig az interneten. Ebben élen jár például a Katona József Színház. Az elmúlt három héten három korábbi előadását is elérhetővé tette saját YouTube-csatornáján.

Így meg nézhetjük már az Illaberek, A népe ellensége és a Ledarálnakeltűntem című színdarabot is. 
Sőt, az MTVA archívumában nyilvánossá tette a Katona József Színház egykori legendás előadásának felvételét, az Ascher Tamás rendezésével készült Három nővért. A darab itt érhető el.

Hasonlóan menő a Pécsi Nemzeti Színház is. A Facebook-oldalukat követve szintén megnézhetjük olyan színdarabjaikat, melyek már lekerültek a repertoárjukról. 

A szombathelyi Weöres Sándor Színház oldalát is rendszeresen érdemes meglátogatni. Az ugyanis Youtube-csatornáján korlátozott ideig teszi megtekinthetővé korábbi előadásait. 

Diákok is segítenek.

Az Országos Diákszínjátszó Egyesület is egyre több előadását teszi elérhetővé YouTube-csatonáján. Minden nap 17.00 órakor új előadással jelentkeznek.

A Papageno.hu-n azt is megnézhetjük, milyen virtuális kiállításokat, filmeket, ingyenes könyveket tettek még elérhetővé a koronavírus idejére.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

5 titok, amit nem tudtál Donáth Annáról

A Momentum alelnökének videójából több meglepő dolog is kiderül. Mi ezeket nem is gondoltuk volna róla!

  • 2020.06.04

Megvágja Dzsudzsit a klubja, csak nehogy állami támogatásért folyamodjon!

Dzsudzsi arab klubjánál eddig kábé 760 millió forintot keresett évente, ezt vágják most vissza a felére, vagyis a kőgazdag fideszes focista alig 380 millióból kell majd nyomorogjon.

  • 2020.06.03

Igazi csoda történt: Zente lábra állt

Az egész ország összefogott, amikor segítségre volt szüksége annak a másfél éves kisfiúnak, aki egy komoly genetikai rendellenességgel született.