Valószínű, hogy mégsem koronavírusosak a Tankcsapda tagjai

Valószínű, hogy mégsem koronavírusosak a Tankcsapda tagjai

Magyarország legnépszerűbb rockzenekara lemondani kényszerült tegnapi koncertjét, mert felmerült, hogy esetleg megfertőződtek.

A Tankcsapda tegnap rendkívüli videóban jelentette be, hogy felmerült náluk a koronavírus fertőzés gyanúja.

A zenekar pénteki koncertjén találkozott egy barátjukkal, aki azóta koronavírussal karanténba került.

Az augusztus 30-ra tervezett tatabányai koncertjüket is lemondták, és azonnal hazarohantak Debrecenbe, hogy teszteltessék magukat.

Nem merjük megkockáztatni, hogy egy kis klubba bemenjünk, és tovább terjesszük ezt a dolgot, ha esetleg elkaptuk volna. Nyilván a leghamarabb most mi is tesztet fogunk csináltatni - mondta Sidi a zenekar gitárosa.

A banda két tagja Sidi, gitáros, és Fejes, dobos éppen motorral tartott a tatabányai helyszín felé, amikor megkapták a rossz hírt. Azonnal megálltak, és miután rögzítették a zenekar közleményét Debrecen felé vették az irányt.

Szerencsére az első teszt eredménye negatív lett.

Nem csak a Tankcsapdát, de a zenekar teljes stábját letesztelték koronavírusra. A héten még egy tesztet végeznek rajtuk, csak utána folytatják a koncertezést. Azt is megígérték, hogy bepótolják a tatabányai bulit. 

Így összegezte a helyzetet a Tankcsapda dobosa:

"Ne haragudjatok, sajnáljuk! Ez egy ilyen elcseszett év. Küzdünk, mint disznó a jégen. Nem tudunk mást tenni. Akkor járunk el teljes felelősséggel, ha nem kockáztatunk."

 

Vannak azonban zenészek, akiket nem hat meg a járvány. Nem csak az nem zavarja őket, hogy más pályatársaik megélhetése veszélyben van, míg ők állami pénzekből dőzsölnek. Még megjátszani sem képesek az alapvető emberi jóérzést, amivel egy ilyen krízishelyzetben elvárható lenne.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.18

Hazudott az Origo, a világhírű filmrendező nem hagyta szó nélkül

Tarr Béla nevét akarta felhasználni az Origo, hogy növelje Novák Emil presztízsét, csúnya bukta lett a vége.

  • 2020.10.15

Az RTL igazgatója lesz az Indextől távozó Szabó Zoltán

Az Indexet az egész addigi szerkesztőséggel együtt elhagyó Szabó az RTL Magyarország az új marketing- és kommunikációs igazgatója lesz.