25 milliót adott volna Simonka cégének a Békés megyei Fidesz, az ellenzék megfékezte!

25 milliót adott volna Simonka cégének a Békés megyei Fidesz, az ellenzék megfékezte!

A börtönlistás fideszes képviselő vállalkozását tömte volna ki a békés megyei testület. A szemfüles ellenzékiek vették észre.

Éles szemű felfedezést tettek a Békés Megyei Önkormányzat ellenzéki képviselői. Simonka György köréhez tartozó cégnek akart 25 milliós plusz támogatást nyújtani a fideszes többségű testület. A felháborító esetre a Jobbik megyei képviselője, Samu-Tamás Gergő mutatott rá.  A döntés pillanatában pont a fideszes maffiózó kabinetfőnöke hiányzott, így az ellenzék megakadályozta a potenciális újabb lopást.

Saját falujába ruházott volna be a pénzből.

Az összeget véletlenül pont Pusztaottlakán költötték volna el. Ott, ahol Simonka 8 évig polgármester volt korábban. A cégben egyébként a fideszes többségű megyei önkormányzat a másik tulajdonos a maffiózó baráti körén kívül. Ez is sokat elmond a Békés megyei közpénzköltésekről.

Nagy Imre helyett inkább Al Caponéhoz hasonlítsa magát Simonka!

Ezúttal az Oroscafé helyi portál olvasói kérdéseire válaszolt a fideszes maffiózó Simonka György. A fő téma természetesen a nemrég megkezdődött tárgyalása volt, ahol több vádlott megerősítette az ügyészség vádját, miszerint a költségvetési csalást elkövető bűnszervezet vezetője a fideszes politikus volt. Sajtóértesülések szerint Simonkára a vádiratban 8 és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kértek.

A fideszes bűnöző lopásainak ügyében a hetekben indult el az évtized maffiapere. Erről itt irtunk korábban. 

Megkezdődött az évtized fideszes maffiapere

Kedden tartották a fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György büntetőügyében az előkészítő ülést a Fővárosi Törvényszéken. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a politikusmaffiózó és 32 társa ellen költségvetési csalás bűntette miatt indult eljárás. Sajtóértesülések szerint Simonkára a vádiratban 8 és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kértek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.09

Partizán: 130 éves műemléket rombolnak szét, hogy Fidesz-hotel épüljön helyette

A védettséget élvező épületek sem érdeklik a Fideszt, ha szénné tudják lopni magukat a lerombolásukon.

  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

  • 2020.06.07

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Eger, Hatvan: kezdjük is a listát.