25 milliót adott volna Simonka cégének a Békés megyei Fidesz, az ellenzék megfékezte!

25 milliót adott volna Simonka cégének a Békés megyei Fidesz, az ellenzék megfékezte!

A börtönlistás fideszes képviselő vállalkozását tömte volna ki a békés megyei testület. A szemfüles ellenzékiek vették észre.

Éles szemű felfedezést tettek a Békés Megyei Önkormányzat ellenzéki képviselői. Simonka György köréhez tartozó cégnek akart 25 milliós plusz támogatást nyújtani a fideszes többségű testület. A felháborító esetre a Jobbik megyei képviselője, Samu-Tamás Gergő mutatott rá.  A döntés pillanatában pont a fideszes maffiózó kabinetfőnöke hiányzott, így az ellenzék megakadályozta a potenciális újabb lopást.

Saját falujába ruházott volna be a pénzből.

Az összeget véletlenül pont Pusztaottlakán költötték volna el. Ott, ahol Simonka 8 évig polgármester volt korábban. A cégben egyébként a fideszes többségű megyei önkormányzat a másik tulajdonos a maffiózó baráti körén kívül. Ez is sokat elmond a Békés megyei közpénzköltésekről.

Nagy Imre helyett inkább Al Caponéhoz hasonlítsa magát Simonka!

Ezúttal az Oroscafé helyi portál olvasói kérdéseire válaszolt a fideszes maffiózó Simonka György. A fő téma természetesen a nemrég megkezdődött tárgyalása volt, ahol több vádlott megerősítette az ügyészség vádját, miszerint a költségvetési csalást elkövető bűnszervezet vezetője a fideszes politikus volt. Sajtóértesülések szerint Simonkára a vádiratban 8 és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kértek.

A fideszes bűnöző lopásainak ügyében a hetekben indult el az évtized maffiapere. Erről itt irtunk korábban. 

Megkezdődött az évtized fideszes maffiapere

Kedden tartották a fideszes országgyűlési képviselő, Simonka György büntetőügyében az előkészítő ülést a Fővárosi Törvényszéken. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a politikusmaffiózó és 32 társa ellen költségvetési csalás bűntette miatt indult eljárás. Sajtóértesülések szerint Simonkára a vádiratban 8 és fél év fegyházbüntetést és teljes vagyonelkobzást kértek.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.05

A belvárosi Fidesz 5 főbűne

Összeszedtük a belvárosi Fidesz legnagyobb bűneit. Volt miből válogatni.

  • 2020.03.02

Újabb ingatlanmutyi a Belvárosban

A piaci ár töredékéért osztogatja az értékes ingatlanokat a belvárosi Fidesz.

  • 2020.03.02

Egy tanár éves bérét keresi meg havonta a mátyásföldi Fidesz-csicska

Szatmáry Kristóf annyit keres, mint a miniszterelnök.