A belvárosi Fidesz 5 főbűne

A belvárosi Fidesz 5 főbűne

Összeszedtük a belvárosi Fidesz legnagyobb bűneit. Volt miből válogatni.

1. A Rogán ingatlanmaffia.

2014 végén derül ki, hogy ipari méretekben talicskázták ki a közpénzt az önkormányzati ingatlan eladásokon keresztül az V. kerületben. Juhász Péter tárta fel az lakáspanamát. A piaci ár töredékéért adták el a barátaiknak a köztulajdonú lakásokat. Ők persze továbbadták azt piaci áron. Több mint 4 milliárd forintot loptak így el, csak ebben az egy kerületben Rogán „vámpír” Antal és barátai. És úgy tűnik azóta sem álltak le. A napokban írtuk meg, hogy hasonló ügyek nyomaira bukkant a helyi ellenzék. Azóta is arcátlanul lopnak a Fidesz-vámpírok a belvárosban.

2. A József Nádor tér tönkretétele.

A netadós tüntetések még egy fákkal tarkított térről indulhattak el több mint 5 évvel ezelőtt. Az átépítés után azonban egy kősivataggá változtatták a József Nádor nevét viselő teret. A Giccsről nem is beszélve, ami egyszerre nevetséges és undorító. A mélygarázs persze rendkívül fontos volt, főleg a minisztereknek és az államtitkároknak. A Fidesz csicskákat nem érdekli, hogy mennyire teszik tönkre a környezetüket, ha a saját parkolóhelyükről van szó.

3. Horthysta Kossuth tér.

Nem csak egy teret tett tönkre a Fidesz a belvárosban. A Kossuth teret is sikerült a lehető legrosszabbra alakítani a parlament mögött. Az 1944-es állapotára állították ugyanis vissza. Arra az évre tekerték vissza az órát, amikor több százezer honfitársunkat deportáltatta az akkori hatalom. Amikor ágyútűzben dőlt romba a főváros az akkori politikai elit katasztrofális döntései miatt. Talán egy méltó állapotot kellene létrehozni, nem egy vállalhatatlant felidézni.

4. Olcsó lakások a Fidesz-csicskáknak a Várban.

Tavaly került nyilvánosságra Bayer Zsolt lakásügye. Felháborítóan olcsón bérel ugyanis lakást a Várban évtizedek óta. Havi 32 ezer forintért lakhat a történelmi negyedben, önkormányzati lakásban. Később kiderült, hogy a fideszes kerületi polgármester és Palkovics László is a várnegyedben lakik hasonlóan pofátlan bérleti díjakért cserében. Nemcsak Orbán készül tehát a Várba. Odagyűlnek a vámpírjai is.

5. Fullasztó belvárosi dugó.

A belvárost nem ekkora autóforgalomra találták ki. Ennek a megállapításához nem kell nagy tehetség. A Fidesz helyi csicskái mégsem tettek semmit a forgalomcsillapítás érdekében. Pedig években kimutathatóan rövidebb ideig él, aki a belvárosban lakik. Pusztán a forgalomból származó szennyezés miatt. Szerencsére az ellenzéki kerületekben már megindult a sétáló övezetek és a forgalomcsillapítás megszervezése. A vámpírtalanítási program után majd reméljük, a belvárosi is fellélegezhet.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.