A fideszesek ügyeinek alapos átvizsgálásával kezdi munkáját László Imre

A fideszesek ügyeinek alapos átvizsgálásával kezdi munkáját László Imre

Újbudán sem maradhat el az előző városvezetés munkájának részletes átvilágítása, a korrupciós ügyek felderítése, a fideszesek elszámoltatása - jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Dr. László Imre, a kerület új polgármestere. 

Dr. László Imre jól tudja, hogy a város vezetésével együtt a felelősség is az övé lett. 

Dr. László Imre: Nem maradhat büntetlenül egyetlen korrupciós ügy sem!

A felelősség vállalásához az újonnan megválasztott polgármestereknek -így Dr. László Imrének is- pontosan kell tudniuk, mi vár rájuk. Éppen ezért Újbuda polgármestere is azzal fogja kezdeni a munkát, hogy átvilágítja a korábbi fideszes városvezetést.

Ugyanis a fideszeseket ismerve nem csak a kormány, hanem a városok, a megyék vezetése is tele lehet korrupciós ügyekkel.

Ezeket fel kell tárni, a korrupt, magyar adófizetőket megkárosító fideszeseket pedig haladéktalanul el kell számoltatni. Ezek után indulhat el a normális, tiszta, átlátható, fellendülést hozó munka.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.24

Újabb felesleges sportcsarnok épül Budapesten

Egyelőre csak szürke bentonmonstrumok és a négy óriásdaru látható abból a sportcsarnokból, ami közel 80 milliárdos költséggel épül a Népligetnél.

  • 2020.06.07

A Fidesz 5 főbűne Heves megyében

Nem csak helyi, hanem országos botrányok helyszíne is volt a közelmúltban Heves megye, és mindegyik mögött a Fidesz kisebb, vagy nagyobb, de mindenképpen aljas húzása állt. Visonta, Gyöngyöspata, Eger, Hatvan: kezdjük is a listát.

  • 2020.05.05

1,5 milliárdért újítja fel a Kvassay hidat Mészáros Lőrinc testvére

Mészáros János egyre több állami beruházást vonz magához.