Az utóbbi évek legnagyobb botrányáról lett híres Ferencváros a Fidesz miatt

Az utóbbi évek legnagyobb botrányáról lett híres Ferencváros a Fidesz miatt

Évek óta szisztematikuson lopják meg a korrupt fideszesek a ferencvárosi embereket. Míg ezek gazdagodnak, addig a kerület egyre csak rohad szét.

Bácskai és fideszes társai ennél nagyobb szégyenbe nem is hozhatták volna Ferencvárost. Az utóbbi évek egyik legnagyobb közéleti botránya egyértelműen a IX. kerületben működő parkolási mutyi volt. 

Évek óta lopják meg a ferencvárosi lakosokat!

Első sorban Baranyi Krisztinának, az ellenzék közös ferencvárosi polgármesterjelöltjének és a 444 újságírójának köszönhető, hogy ma már tudjuk: a helyi korrupt fideszesek miatt évek óta pazarló, a lakosokat megkárosító szerződések szerint üzemeltetik a parkolást.

Jól mutatja a fideszes mutyi szégyentelen működését az egyik legnagyobb parkolási cég volt vezetőjének nyilatkozata: “Az automatákba bedobott pénzzel az volt a bevett eljárás, hogy kiszórták az asztalra, középen beletúrtak, az egyik fele ment a kasszába, a másik pedig egyenesen a zsebükbe.”

Korábban már az is kiderült, hogy a IX. kerületi automaták egy része sorszám nélküli, vagyis az elszámolásból hiányzó parkolójegyeket ad ki, ezért a kerületi kasszából százmilliók hiányoznak. 

Bácskai és haverjai csak gazdagodnak.

A fideszes politikusok mértéket nem ismerő korruptsága miatt ma Ferencvárosban Bácskai és haverjai csak gazdagodnak a kerület pedig egyre rohad szét. A parkolási maffia milliárdos nagyságrendben károsította meg a budapesti, de legfőképp a ferencvárosi embereket.

A közterületek pedig mocskosak maradnak, a Középső- és Külső-Ferencvárosban semmiféle közszolgáltatás- és helyi infrastruktúra-fejlesztés nem történik.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.18

Új sportcsarnok: Egy környezetszennyező pénznyelőt kap a Fidesztől Rákosmente

Pazarolják a kerület pénzét, ráadásul nem az épül, amit ígértek. Ha lopásról van szó, a Fidesz mindig túlzásba esik.

  • 2020.09.12

100 zenekar kerülhet az utcára: bezárják a Dürer Kertet és a Keleti Blokkot

Orbánék luxusszállodát építenek az ellopott egyetemi épület helyére az Ajtósi Dürer soron. Így darál be mindent a Fideszmaffia.

  • 2020.09.11

Bayer Zsolt beismerte, hogy törvénytelenül szerzett lakásokat a Várban

Az ügyvédek tanácsait követve játszotta ki a törvényeket a mocskos szájú propagandista.